Think-kvalitet – Think Lenovo

Kvalitetsverktøy til viktige jobber

I løpet av årene har de kommersielle Think-produktene blitt synonyme med innovasjon – ikke bare for enhetene Lenovo utvikler, men for hva du som kunde skaper med dem. Lenovo sin teknologi tenker stort. Lenovo bygger smartere løsninger for tingene som betyr noe, fra å ødelegge kreftceller med nøyaktig tilbakemelding i sanntid i operasjonsstuen til å mate fremtidige generasjoner gjennom kunstig intelligens. Vi hjelper deg å lykkes på veien, uansett om du er ute etter å skape en stor bedrift eller en liten til mellomstor bedrift, eller du bare ønsker påliteligheten og designkvaliteten som Think-produktene leverer.

Vi har Think-løsningene for deg, kontakt oss for god hjelp med å velge produkter tilpasset deg og din bedrift.

ThinkPad

Lenovo har en lang tradisjon med å være først på banen. Med intens innovasjon og pålitelig kvalitet er ThinkPad laget for å vare. Lenovo fokuserer på prosessforbedring, ergonomi og brukbarhet, slik at du kan fokusere på jobben din. ThinkPad er også utviklet med sikker kjerne. Lenovo og Microsoft har samarbeidet tett for å utvikle PC-er med sikker kjerne og integrert maskinvare-, fastvare- og programvaresikkerhet.

Varenr: 20T8000MMX

ThinkBook

Denne serien er skapt for bedrifter, men designet for deg. Dette er PC´er med stil. Bruk ThinkBook til jobb og underholdning. Med moderne ventemodus kan du avslutte ventemodus på under 0,5 sekunder, og du kan laste ned e-poster eller høre på musikk selv om PC-en er i dvale. ThinkBook PC-er har effektive løsninger som gjør tingene litt smartere for deg.

ThinkVision

ThinkVision-skjermer har funksjoner som forbedrer produktiviteten for den morderne arbeidsstyrken, og har smale, ergonomiske design. Disse skjermene er utviklet med komfort, praktiske funksjoner og sikkerhet i tankene, enten det er fabrikkalibrering og sRGB-fargeskala, USB-C-løsninger med én kabel, energieffektivitet, innebygd lyd eller enkel konfigurering for flere skjermer. Fantastiske skjermer, rett og slett.

Varenr: 61E9GAT6EU

Det beste med alt, Think-serien kan sammenkobles med daisychain. Har du flere skjermer kan du enkelt koble disse sammen og jobbe sømløst.

PS: begrenset tilgjengelighet

Ingen treff.
Lenovo
keyboard_arrow_up