Mobit Breivika – Tromsø

Din lokale guide
– på mobil og IT

Velkommen til Mobit Breivika. Våre lokaler ligger lett tilgjengelig i Terminalgata 42 i Breivika Havn med gratis kundeparkering rett utenfor lokalene.

Hos oss finner du dyktige medarbeidere med mange års erfaring i bransjen. Vi setter sammen kommunikasjonsløsninger som forenkler og effektiviserer arbeidsdagen til lokale bedrifter. Vi er nær deg, følger deg opp, sørger for at du er i kontinuerlig drift og bidrar til å utvikle bedriften din. Vårt service -og supportkonsept, Drift & Mobilitet sørger for en knirkefri hverdag.

Vi prosjekterer, installerer og drifter det meste av løsninger innen kommunikasjon. For eksempel kommunikasjonsradio til blant annet retail og entreprenører, mobile sentralbordløsninger fra Telenor og Nortel, E-post løsninger, Teams løsninger, Møteromsutstyr og Reklame – og infoskjerm løsninger.

Vi har sertifiserte rådgivere innen de ulike fagområdene, og vi har flere leverandører innen alle kategorier. Det betyr at vi alltid vil ha alternativer å spille på, noe som vil være en fordel når vi skal skreddersy løsningen for deg. Hos oss er god oppfølging og service en selvfølge. Det er noe alle sier, men vår lokale tilstedeværelse gjør at vi kan stille opp og levere raskere enn de fleste.

Slik sørger vi for at du får det du trenger for å dekke bedriftens behov både i dag og fremover.

Ta kontakt med oss, så tar vi en prat om hva vi kan gjøre for deg!

Mobit Breivika – Tromsø
Terminalgata 42
9019 Tromsø

Kontaktperson

Barbro Nordgård
Daglig leder
974 67 800
Send epost

Alle ansatte →

keyboard_arrow_up