Drift & support

Mobil policy

Mobil Policy hjelper bedrifter med å få bedre kontroll på sikkerhet og kostnader. Regler for kostnadsdeling, kjøp og retur av utstyr defineres i en Mobil Policy. Med gode retningslinjer og regler som gjelder for alle er det enkelt å utforme en mobil policy. Dette vil føre til bedre kontroll for de ansatte og bedriften. Vi har flere portaler som definerer en god mobil policy for din bedrift.

Serviceavtale mobil & IT

Med vårt servicekonsept og våre tjenester er det enkelt og forutsigbart å være kunde! Vi leverer helst maskinene ferdig satt opp med de seneste oppdateringene, Office, epost, antivirus og backup, samt klare for våre driftstjenester. Med en driftsavtale er du blant annet sikret at maskinen alltid har de seneste sikkerhetsoppdateringer og at backup fungerer som den skal. Vi får melding om kritiske avvik oppstår, og vil raskt kunne hjelpe med å utbedre disse.

Sirkulær økonomi

Mobit er opptatt av å kunne gjenbruke utstyr som fortsatt er i god stand. Vi har gode løsninger for din bedrift slik at dere trygt kan gjenbruke, returnere og levere utstyr med sikker sletting. For hver datamaskin, mobiltelefon eller skjerm vi gjenbruker, er vi med på å redusere utslipp av karbondioksid, i tillegg til at vi bidrar til å spare råvarer og å stimulere en sirkulær økonomi hvor produktene brukes mer effektivt.

Servicehåndtering

Å kunne yte god service til våre kunder er svært viktig. Vi tilbyr gode serviceavtaler og enkle prosesser. For oss er det viktig med kundetilfredshet, og vi gjør vårt ytterste for at du skal få den servicen du fortjener. Du kan enkelt registrere en ny service-sak eller sjekke status på saken i vår serviceportal. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for mer informasjon!

Forrige
Møterom
Neste
Finansiering

Lyst til å finne ut hvordan vi kan løse din digitale hverdag?

Ta kontakt med din forhandler.

keyboard_arrow_up