TCM AS er et norsk teknologiselskap som utvikler tjenester som forenkler og automatiserer bedriftens håndtering av anskaffelser av mobiler, PCer og abonnement. TCM leverer i dag den mest komplette Asset Managment løsningen på markedet med integrert leasing løsning og fullautomatisert On- og Offboarding av de ansatte.

Fujitsu

Fujitsu leverer et bredt spekter av tjenester og produkter med et stort fokus på klienter, servere og lagringsløsninger.

Sony

Sony skal være det selskapet som inspirerer deg og oppfyller dine fantasier.

Lenovo

Lenovo er markedsleder i PC-markedet og med mange innovative og meget gode produkter, har Lenovo vist seg å være en produsent man bør satse på.

Vi tilbyr finansiering i samarbeid med Nordea Finance, Norges ledende finansieringsselskap innen equipment leasing.

Logitech

Logitech designer produkter som har en plass i mennesker sitt hverdagsliv, ved å koble dem til digitale opplevelser som de bryr seg om.

50 år med innovasjon. HP sine grunnleggere tok sikte på å endre verden. De holder fortsatt på – med å forvandle næringsliv og hverdagsliv med teknologi utviklet i HPs laboratorier.

Hos Jabra forstår vi hva som kreves for å lage de beste lydløsninger. Det speiles i våre produkter, som er designet for deg og gir deg det du behøver for en fantastisk samtale- og musikkopplevelse.

 

Targus er i det norske markedet representert med totalt sortiment for alle med bærbare pc og folk på farten.

Mytos AS er et norsk software selskap som er markedsledende innen Telecom Expence Management. Mytos utvikler og leverer et bredt spekter av tjenester som forenkler hverdagen for arbeidsgiver og arbeidstaker. Ved å benytte Mytos tjenester får bedriften raskt og enkelt kontroll over alle bedriftens totale mobilkostnader.

GlobalConnect

GlobalConnect er Nord-Europas ledende leverandør av digital infrastruktur. Med vårt 58000 kilometer lange nordiske fibernett og 27000 m² sikre datasentre støtter vi opp om din bedrifts digitale reise, slik at du kan fokusere på vekst.

24SevenOffice er Europas første leverandør av et 100% skybasert ERP-system. Med over 20 års erfaring er selskapet nå en ledende aktør innen skybaserte forretningssystemer, også kalt SaaS. Løsningen består av moduler for økonomi og regnskap, prosjektstyring, timeregistrering, CRM, faktura og finansielle tjenester.

motorola exists to invent, build and deliver the best mobile devices on the planet, improving the lives of millions of people. motorola created the mobile communications industry. We invented most of the protocols and technologies that make mobile communications possible, including the first mobile phone, the first base station, and most everything in between.

Apple Autorisert forhandler

Apple er et av verdens ledende IT selskaper. Mobit er Apple Autorisert forhandler, og vi kan hjelpe deg med alt fra valg og bestilling til utrulling og support. Her finner du et utvalg av produktene vi forhandler og hvordan vi jobber sammen med Apple for å gi deg en enkel og oppdatert digital hverdag.

Zisson leverer skybaserte kontaktsenterløsninger. Zisson Interact er en skybasert og omnikanal telefonsentral. Vi setter raskt opp fleksible kommunikasjon- og kundeserviceløsninger for henvendelser fra telefoni, webchat, e-post, chatbot, sosiale medier og SMS.

Telenor

Telenor er landets største leverandør av tele- og datatjenester. Via vårt mobilnett og fastnett leverer vi tjenester innen telefoni, bredbånd og kabel-tv til privat- og bedriftskunder over hele landet.

Samsung

Å inspirere verden med innovative teknologier, produkter og design som beriker menneskers liv og bidra til en sosial ansvarlig, bærekraftig fremtid.

Sophos Group plc er et britisk basert sikkerhetsprogramvare- og maskinvareselskap. Sophos utvikler produkter for kommunikasjonsendepunkt, kryptering, nettverkssikkerhet, e-postsikkerhet, mobilsikkerhet og enhetlig trusselhåndtering.

Veeams® visjon er å være den mest pålitelige leverandøren av sikkerhetskopieringsløsninger som leverer moderne databeskyttelse. Med mer enn et tiår med å levere innovasjon og førsteklasses støtte, fortsetter Veeam å utmerke seg som bransjeleder for sikkerhetskopiering og databeskyttelse, noe som fører til over 400 000 fornøyde kunder. Veeams løsninger er enkle, fleksible, pålitelige og kraftige!

Flere og flere av oss sitter store deler av arbeidsdagen foran en skjerm. Vi sitter for lenge i statiske stillinger som kroppene våre ikke er designet for. Mange av oss lider av smerter i arm, skuldre og nakke.
Hos Mousetrapper har vi et oppdrag: Ingen skal behøve å ha vondt i kroppen på grunn av feil posisjon på musen. Vi bekjemper smertene sammen – opplev Mousetrapper.

EPOS utvikler førsteklasses løsninger som gir utmerkede lyd- og videoopplevelser slik at enkeltpersoner og team kan nå sine mål og prestere bedre.

keyboard_arrow_up