Hjemmekontor

Lyd

På hjemmekontoret har mange erfart at det som betyr mest for et godt møte faktisk er lyden. Lyd som klipper og hakker, ekko som gjaller i ørene, bakgrunnsstøy eller andre forstyrrelser er veldig plagsomt. Sats derfor på en bra høyttalertelefon som er enkel å koble til både PC-en og mobilen, eventuelt et hodesett av god kvalitet.

Mange tenker kanskje at et ordentlig kvalitetshodesett er litt voldsomt på hjemmekontoret, men det å ha en mikrofon som strekker seg til munnen vil gi klokkeklar lyd, samtidig som det reduserer bakgrunnsstøyen. Når man presenterer informasjon i et digitalt møterom, ønsker man at de andre deltagerne oppfatter tydelig hva som blir sagt. En mikrofon sammen med hodesett er derfor en veldig god løsning som gir kvalitet for alle deltakerne. Vi har høyttalertelefon og hodesett fra EPOS Sennheiser, Jabra, Konftel, Poly, Sony og flere gode distributører.

Vi har det du trenger for perfekt lyd på hjemmekontoret!

Bilde

Kameraene som kommer med en rimelig laptop kan ikke sammenlignes med kvaliteten du får med et webkamera. Et skikkelig kamera kan blant annet takle vanskelige lysforhold, samt hvem og hvor mange som kan være med i bildeutsnittet. For at et digitalt møte fullt ut skal kunne erstatte det fysiske møtet, må du kunne se kroppsspråk og ansiktsuttrykk. Vi har webkamera fra Logitech, Konftel, Microsoft, Trust og flere gode distributører.

Vi hjelper deg med å finne det beste webkameraet for deg på ditt hjemmekontor!

PC

Når du skal jobbe hjemmefra er det viktig at alt fungerer optimalt. Skjermen er kanskje den viktigste komponenten i hjemmekontoret. Høy oppløsning og lysstyrke sammen med en stor flate gjør at man kan jobbe effektivt i lengre økter. Vi har PC´er og skjermer som passer til et hvert behov. Du kan velge PC og skjerm fra mange av de store distributørene, blant annet Lenovo, HP, Samsung, Apple, Fujitsu.

Tilbehør

Når man sitter på et hjemmekontor er godt tilbehør nødvendig. Å jobbe ergonomisk på hjemmekontoret er viktig for både jobben du gjør, men også resten av dagen som kommer etter jobb.  Unngå musearm og stiv nakke selv om du jobber hjemmefra, med RollerMouse fra Contour. Skaff deg et tastatur av kvalitet fra for eksempel Logitech. Vi har alt du trenger av tilbehør. Vi samarbeider med store distributører som Logitech, Mousetrapper, Konftel, Apple, og HP. Ta kontakt med din nærmeste forhandler for å finne det perfekte tilbehøret til ditt hjemmekontor.

Forrige
Finansiering
Neste
Mobil

Lyst til å finne ut hvordan vi kan løse din digitale hverdag?

Ta kontakt med din forhandler.

keyboard_arrow_up