IT-tjenester

Mobit IT-tjenester

Stadig flere virksomheter overlater driften av IT til Mobit. Mobit IT-Tjenester frigjør tid og ressurser innenfor IT.

Mobit tilbyr løsninger som innebærer at bedriften kan fokusere på kjernevirksomheten. Mobit blir dermed bedriftens egen IT-avdeling som sikrer at IT-plattformen hele tiden er oppdatert, også innenfor sikkerhet.Bedriften får sitt eget Mobit-team som alltid er hands on, noe som innebærer at hjelpen er kortreist. Som samarbeidspartner er det vår oppgave å påse at alle deler av IT-parken blir godt ivaretatt, og som føles enkelt og sikkert for den enkelte medarbeider.

Microsoft 365

Microsoft 365 – Din produktivitetssky på arbeid og ellers i livet. Microsoft 365 sørger for tilgang til dokumenter, epost, kalender, Teams og Office-pakken gjennom sikker lagring i skyen. Vi kaller det markedets beste skytjeneste! Gjør samhandling mer effektivt.

Vi ser at stadig flere kunder ønsker å realisere mulighetene i ny teknologi og skyløsninger. Microsoft 365 byr på gevinster for bedriften som helhet. Bedre samhandling, høyere trygghet og større fleksibilitet. Ingen store investeringer, ingen servere, ingen nedetid. Velkommen til en mer produktiv jobbhverdag!

Sikkerhet

Ikke bruk gammeldags teknologi til å beskytte deg mot moderne trusler. Fysiske ting kan som regel erstattes, men bedriftens data kan bli tapt for alltid.

Backup av Microsoft 365

Har du sikret deg mot tap av data i Microsoft 365?

Å lagre i skyen er ikke det samme som å ha automatisk backup. Selv om du bruker Microsoft 365, blir ikke dataene automatisk sikkerhetskopiert. Vi leverer backupløsningen som passer din bedrift- selv om dere er i «skyen».

Microsoft 365 Backup eliminerer risikoen for å miste tilgang og kontroll over Microsoft 365-dataene dine, inkludert Exchange Online, SharePoint Online, OneDrive for Business og Microsoft Teams – slik at dataene dine alltid er beskyttet og tilgjengelig.

Online klient backup

Vi leverer backup løsningen som passer din bedrift, enten dere bruker filservere eller lagrer i skyen. Med våre online backup systemer holder vi dine lokale data sikre uansett hva som skjer. Løsningene er helautomatiske og sørger for at backup lagres kryptert. Bedriften din er trygg, uten bekymringer for tap av filer.

Antivirus

Våre antivirus programmer beskytter deg mot virus, malware, hackerangrep og nede-tid. Sammen med brannmuren er du beskyttet mot hackerangrep og datainnbrudd. Du hindrer også at dine brukere og maskiner blir brukt til å angripe andre bedrifter. Et godt Antivirus beskytter deg derfor mot tap av data, informasjon og hindrer kostnader og tap av anseelse som gjerne kommer med slike angrep.

Sikkerhetsvurdering

F-Secure Radar er en komplett plattform for skanning og administrasjon av sårbarheter. Med F-Secure Radar identifiserer og administrerer du både interne og eksterne trusler, rapporterer risikoer og sørger for at virksomheten overholder gjeldende og fremtidige regelverk (som PCI og GDPR). Du kartlegger hele angrepsflaten, inkludert skygge-it, og kan enkelt prioritere de mest kritiske sårbarhetene.

Vi hjelper deg med sikkerheten!

IT-drift

Få en trygg og forutsigbar IT-hverdag med Microsoft Azure skytjeneste-plattform og Mobit Drift & support.

Microsoft Azure

Vi hjelper deg å flytte eksisterende IT-miljø til en sikker og fleksibel Skytjenesteplattform. Azure er en åpen og fleksibel skytjeneste-plattform som enkelt kan intrigeres i ditt eksisterende IT-miljø.  Microsofts sky-og plattformtjenester finnes i Microsofts datasenter som er plassert på flere ulike lokasjoner rundt om i verden. Microsoft Azure er tilgjengelig for alle norske kunder i Microsoft sine datasentre i Norge.  Med Azure får du kjapp tilgang til virtuelle servere, lagring og andre komponenter som brukes for å bygge en komplett IT-løsning.

https://azure.microsoft.com/nb-no/overview/what-is-azure/#most-popular-questions

Mobit Drift & Support

Vi monitorerer din maskin og/eller server, og påser at oppdateringer, backup-jobber og hardware for øvrig fungerer som det skal. Samtidig kan vi gi en fjernstyrt hjelpende hånd. Alt til en fast pris pr. mnd.

Fiber/IP-kom

Næringslivets behov for kapasitet på båndbredde øker kontinuerlig. Med fiber er din bedrift bedre forberedt på fremtidens muligheter. Fiber gir deg raskere nett. Det er stabilt og skalerbart, og du får bedre sikkerhet. Vi samarbeider med tre forskjellige Fiber-leverandører. Du kan velge mellom Telenor, GlobalConnect eller Altibox.

TelenorTelenor

Telenor tilbyr et raskt, stabilt og sikkert nett på din arbeidsplass.

Hos Telenor er du alltid trygg med et eget sikkerhetsfilter som kalles nettvern. Nettvern stopper deg når du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare. Telenor har også et samarbeid med flere av de 650 største nettaktørene i verden (f.eks. Google, Amazon, Netflix) som gir deg som kunde en raskere oppkobling. Fiber er en teknologi som har svært høy oppetid. Med fiber får du også en løsning som er skalerbar slik at du enkelt kan ta i bruk Office 365 eller andre skytjenester fra Telenor.

GlobalConnectGlobalConnect

GlobalConnect lister 3 gode grunner for at du skal velge akkurat dem.

1. ubegrenset hastighet:

Med en lynrask fiberforbindelse får du ekstreme hastigheter både på opp- og nedlasting. Fiber er en fremtidsrettet og stabil forbindelse, uavhengig av hvor mange medarbeidere eller enheter dere måtte koble på.

2. Trygghet – hvis det utenkelige skjer

Fiber fra GlobalConnect er ikke kun lynraskt internett. Vi overvåker nettet vårt døgnet rundt for å sikre en høy oppetid. Vi tilbyr også sikkerhetstjenester som beskytter din bedrift ved å blokkere applikasjoner, nettsider, Malware og annen uønsket trafikk.

3. Kom på nett-garanti

Vi garanterer at du kommer på nett, både med din nye fiber og med annet utstyr du har tilkoblet internett på din arbeidsplass. Våre godkjente partnere hjelper deg med oppkobling av ditt utstyr, og sørger for at dine ansatte er på nett fra dag én. 

Altibox Bedrift

Altibox Bedrift har et av markedets råeste og mest stabile bredbånd for bedrifter.

Behovet for kapasitet, stabilitet og sikkerhet øker stadig. Med fiberbredbånd fra Altibox Bedrift er din bedrift beredt for fremtiden.

Styrken ligger både i vår fiberteknologi, samt en unik modell med lokale Partnere rundt omkring i Norge som er tett på kunden og har stor kjennskap til sitt nærområde. Vi er lett tilgjengelige med kundeservice 24/7. På den måten sikrer vi at bedriftskundene til enhver tid har det de trenger i arbeidshverdagen.

Dette er en av grunnene til at Altibox Bedrift har vunnet EPSI* om Norges mest fornøyde bedriftskunder 6 år på rad.

* EPSI Rating Norge

Samhandling

Kommunikasjon og samhandling er svært viktig når man jobber i en bedrift, både internt og eksternt. Vi tilbyr flere tjenester s0m gjør samhandling lettere for deg. Vi hjelper deg og din bedrift med å finne riktig løsning tilpasset for dere.

Teams

Nyttig verktøy for å samhandle både internt og med samarbeidspartnere, både på kontoret, hjemme og på farten! Med Teams kan du enkelt ha nettmøter og telefonsamtaler. Du kan arrangere digitale arrangementer med svært mange deltakere. Chat med dine kollegaer eller samarbeidspartnere, og del dokumenter enkelt med hverandre. Samarbeid i nåtid.

Sharepoint

Vi designer din Sharepoint slik at du kan jobbe smartere. Sharepoint er et effektivt verktøy til å modernisere bedriften. Ved å la Sharepoint korte ned prosesser eller gjøre tidligere manuelle rutiner om til effektive, elektroniske og automatiserte arbeidsflyter, sparer du tid og penger. Det handler om måten å jobbe på, og det å jobbe bedre og mer moderne. Vi tilpasser og designer din Sharepoint løsning akkurat tilpasset ditt behov, fordi du skal bli bedre.

Del og administrer innhold, kunnskap og programmer for å legge til rette for samarbeid, raskt finne informasjon og samarbeide enkelt på tvers av organisasjonen.

Forrige
Telefonløsninger
Neste
Møterom

Lyst til å finne ut hvordan vi kan løse din digitale hverdag?

Ta kontakt med din forhandler.

keyboard_arrow_up