Mobit Narvik

Din lokale guide
– på mobil og IT

Mobit Narvik har lang erfaring med leveranse og drift av kommunikasjons- og IT-løsninger til små og mellomstore bedrifter samt offentlig virksomhet.

Vår oppgave er å forbedre våre kunders arbeidshverdag ved å levere løsninger og tjenester som forenkler og effektiviserer.

Vi tilbyr hele spekteret innen IKT  – alt fra PCer og mobiltelefoner til nettverk/infrastruktur og serverløsninger. Sentralt blant våre tjenester står proaktiv IT-drift, en rekke skytjenester samt support og opplæring.

Vår tjenestemodell består av mange elementer. Fremfor alt ønsker vi å dreie fokus bort fra å rette feil til å drifte IT-systemene på en slik måte at feil ikke oppstår. Det lar seg faktisk gjøre! En sammenligning er å bygge bedre veier i stedet for å bruke ressursene på bilberging, skader og frustrasjon. En slik IT-drift krever riktig kunnskap og en verktøykasse tilpasset dette.

Med vår IT kunnskap hjelper vi kundene til å dra nytte av den stadig økende teknologiske sammensmeltingen mellom telefoni- og dataløsninger.

Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende møte hvor vi sammen kan se på hvordan vi kan effektivisere deres arbeidsdag.

Mobit Narvik
Frydenlundgata 4
8516 Narvik

Kontaktperson

Dag Tore Hagman
Daglig leder
905 86 560
Send epost

Alle ansatte →

keyboard_arrow_up