Mobit Fredrikstad er igang!

Sammen med tidligere kolleger starter Erland Pettersen opp Mobit i Fredrikstad. Allerede neste år regner den nye virksomheten med å omsette for rundt 20 millioner kroner.


– Konkurransen i Østfold er sterk innenfor IT og Telekom og det blir ingen enkel oppgave å slåss om kundene, men vi har erfaring fra slagmarken og den erfaringen er nyttig å ha som nystartet. Vi vet hva som kreves der ute,  sier daglig leder Erland Pettersen i Mobit Fredrikstad.

Har allerede flere hundre kunder

Den nye virksomheten blir en del av Mobit-kjeden, som har nærmere 140 lokale faghandlere over hele landet. Pettersen har allerede fått på plass en avtale som gjør at den nystartete virksomheten skal betjene flere hundre bedrifter som tidligere var kunde hos børsnoterte Techstep, som nylig kvittet seg med såkalte SMB-kunder (små og mellomstore bedrifter).

Fortsetter under bildet

Erland Pettersen er daglig leder i Mobit Fredrikstad

Hard konkurranse

– De fleste bedriftene i vår region er små eller mellomstore. Selv om det kan virke som en flying start handler det om å levere produkter og tjenester som gjør at kundene blir fornøyde og blir værende. Konkurransen gjør at det er rimelig enkelt å finne seg en en ny leverandør,  sier  Pettersen.
Han er overbevist om at nettopp det å være en lokal faghandler i Østfold er en styrke. Han har arbeidet innen IT og telekom i 22 år.

Hele Østfold

– Mye kan ordnes gjennom digitale plattformer, men gode og langvarige relasjoner skaper vi i dialogen med kundene. Vi er tilhengere av verbal kommunikasjon og det ligger på mange måter implisitt i det å være en lokal forhandler, fortsetter han. Pettersen er klar på at Mobit Fredrikstad skal konkurrere i hele regionen, også om kundene som ikke har hatt en relasjon til Techstep.

Ønsker du kontakt med Mobit Fredrikstad kan du sende en epost direkte til erland.pettersen@mobit.no  

keyboard_arrow_up