Ina M. Gabrielsen

Ina definerer seg som en potet som kan brukes til alt. Hun har siden 2011 opparbeidet seg lang erfaring innen telekom og IT gjennom både privat- og bedriftsmarkedet.

Denne sørlandsjenta har alltid hatt en stor forkjærlighet for dyr, og i 2013 startet hunde-eventyret med en Golden Retriever med navn Max. Senere ble hun også eier og oppdretter av Norsk Buhund. I dag er hun en ivrig utøver innen forskjellige grener hundesport, og konkurrerer aktivt på høyt nivå med buhundene sine i sporter som Lydighet, Rallylydighet og Agility. I tillegg er hun og Max frivillige besøksvenner med hund gjennom Røde Kors, og besøker omsorgshjem til stor glede for de eldre.

Hundeinteressen deles også med mange av kundene, og det er ikke sjeldent det blir en trivelig hundeprat over en kopp kaffe.

Dyreinteressen stopper heller ikke bare på hund, hun har også drevet med hest i mange år og er en ivrig turrytter for hesten hun passer noen dager i uka.

Utover dyrene er hun glad i friluftsliv, kjøkkenhagen, musikk, strikking og øvrig håndarbeid. Hun liker å utfordre seg selv, og siterer flittig Pippi Langstrømpe: «Det har jeg aldri prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert».

keyboard_arrow_up