Back to work!

Nå er vi endelig på vei tilbake til normalen, og kontorstolene skal etter hvert tas i bruk igjen. Hvorfor ikke gjøre det ekstra hyggelig å komme tilbake på kontoret? Invester i en skikkelig god widescreen fra Samsung, så garanterer vi at smilene bli like brede som skjermen – og det sier ikke så rent lite!

For hver skjerm du kjøper, får du med gratis trådløst tastatur og mus fra Logitech. Tilbudet gjelder frem til 20. mars eller så langt lageret rekker.

Ring eller send en e-post i dag, så gir vi deg et godt tilbud. Hos oss får du alltid personlig service og oppfølging!

Samsung 49″ Curved skjerm 

Samsungs 49″ super ultra-wide S49A950-skjerm gir deg en enestående visning. Med sin innovative, buede skjerm med et forhold på 32:9 som tilsvarer to 27″ skjermer, vil du kunne nyte oppslukende bilder og sømløs multitasking.

Bruk bildeskjermen som dokkingstasjon. Med DP, 2xHDMI, USB og USB Type-C-innganger kan S9 kobles til så å si alle tenkelige enheter, mens de innebygde høyttalerne gir klar lyd. Oppnå bedre arbeidsflyt med renere tilkoblinger fra et sentralt knutepunkt for økt produktivitet.

Slipp kabelrot og hold deg oppkoblet. S9 har en Type C USB-port med 90 W lading for bærbar PC og dataoverføring med bare én kabel, pluss en LAN-port som gjør at en bærbar PC som mangler LAN-port, simpelthen kan kobles til skjermen for Ethernet-tilkobling.

Pris: 9.696,- eks. mva. (inkl. tastatur og mus)

Dette får du med på kjøpet:

Logitech MK540 Advanced trådløst tastatur og mus

MK540 Advanced er et lett gjenkjennelig tastatursett som er utviklet for presisjon, komfort og pålitelighet. Tastaturet i full størrelse har taster med kjent utforming, størrelse og virkemåte – optimalisert for presisjon og støyreduksjon. Den avrundede musen for høyre- og venstrehendte er utformet slik at den ligger behagelig i begge hender.

Pakkens innhold:

  • Trådløst tastatur K540
  • Trådløs mus M310
  • USB Unifying™-mottaker
  • 3 alkaliske AA-batterier (forhåndsinstallert)
  • Brukerdokumentasjon

Jeg vil gjerne bli kontaktet

Mobit Åsane
Liamyrane 8
5132 Nyborg

Kontaktperson

Hans Jacob Sortland

Daglig leder

900 80 525

Send mail

Få tilbud

Før deg opp i bestillingsskjemaet under. Vi kontakter deg før bestillingen er bindende.

keyboard_arrow_up