6 av 10 sliter med lyden

Seks av ti sliter med lyden i digitale møter, viser en undersøkelse fra Infact. Headset og mikrofon kan avgjøre om det digitale møtet blir en god eller dårlig opplevelse.


Skurring, lyd som blir svakere eller faller ut er med å gjøre hjemmekontor til en utfordring med en kjip følelse av at hjemme er bra, men jobben aller best.

Hodesett og mikrofon

Business Manager Mariel Solsvik i Mobit er happy når alt virker som det skal. Derfor har hun dekket ørene med hodesett.

Mariel Solsvik, Business Manager i Mobit

 

– Mange tenker kanskje at et hodesett er litt voldsomt, men det å ha en mikrofon som strekker seg til munnen vil gi klokkeklar lyd, samtidig som det reduserer bakgrunnsstøyen, sier hun, og fortsetter:
– Når jeg presenterer informasjon i et digitalt møterom, ønsker jeg at de andre deltagerne oppfatter tydelig hva som blir sagt. En mikrofon sammen med hodesett er derfor en veldig god løsning som gir kvalitet for alle deltakerne, sier Solsvik. De andre møtedeltagerne trenger jo ikke høre når sentrifugeprogrammet på vaskemaskinen min starter.

Blir ingen lydkollisjon

Hun nevner dessuten at det finnes kvalitetsprodukter som gjør at du blir hørt i god kvalitet selv om du beveger deg rundt i rommet ved bruk av høyttalertelefon. Solsvik fremhever «Duplex-lyd», som sørger for at lyden går uavbrutt begge veier om det snakkes i munnen på hverandre både i det rommet du sitter, og der de andre deltagerne sitter.

– Dermed blir det ingen lydkollisjon og ingen informasjon går tapt, sier hun.

Dette er bestselgeren

Er du en av dem som sliter med dårlig lyd, er du velkommen til å kontakte din nærmeste Mobit-forhandler. Mariel Solsvik påpeker at lydprodukter som regel er tilgjengelig hos alle forhandlerne. Hittil i år er bestselgeren EVOLVE 65 fra Jabra.

Vi gir deg også et lite innblikk i tre produktpakker som er populære.

Pakke 1

Konftel WEB kamera CAM 20
Vis deg fra din beste side! Med Ultra HD 4K gir dette kameraet et naturlig og godt bilde selv i vanskelige lysforhold. CAM 20 har både 123 graders vidvinkel og 8x zoom, dermed får du med akkurat det du ønsker i bildet.

Konftel EGO høyttalertelefon
Med Konftel Ego kan dere gjerne snakke i munnen på hverandre! Ekte Duplex lyd sikrer at lyden glir sømløst begge veier, uten forsinkelser. Du får frihet til å bevege deg rundt i rommet, og det passer også perfekt til mindre møterom – når du skal tilbake på kontoret.
For bruk med mobil, PC og Mac, og passer for alle større møtesystemer som Skype, Teams, Zoom, Webex og Hangouts.

Pakke 1

 

Pakke 2

Konftel WEB kamera CAM 20

Vis deg fra din beste side! Med Ultra HD 4K gir dette kameraet et naturlig og godt bilde selv i vanskelige lysforhold. CAM 20 har både 123 graders vidvinkel og 8x zoom, dermed får du med akkurat det du ønsker i bildet.

EPOS | Sennheiser SC 165 USB
Et enkelt Plug and Play hodesett med god lyd og støyskjermende mikrofon som fjerner forstyrrende lyder i bakgrunnen din. Altså helt perfekt både hjemme og på kontoret.
For bruk med mobil, PC og Mac, og passer for alle større møtesystemer som Skype, Teams, Zoom, Webex og Hangouts.

Pakke 2

 

Pakke 3

Videokonferanseløsning C20800 Hybrid

Videomøter på jobben vil kreve større avstander mellom deltakerne, Konftel 800 dekker store arealer!
Konftel 800 alene dekker opp til 20 deltakere, og enheten har muligheter for flere utvidelser, enten ved å seriekoble flere enheter eller å koble til eksterne mikrofoner.
Konftel 800 gir deg en god og fyldig HD lyd, samtidig som SMARTmikrofon-teknologien fanger utmerket opp det dere sier. Med Full Duplex kan alle prate samtidig, ingen lyd blir ”klippet” bort.

Tips for de største rommene – oppgrader til et større kamera, Konftel CAM 50

Pakken inneholder:

  • Lydenhet: Konftel 800
  • Kamera: CAM 20
  • Sammenkoblingsboks OCC-HUB inkl. nødvendige ledninger
Pakke 3

 

Finn din nærmeste forhandler her!

keyboard_arrow_up