VVS Eksperten velger Mobit

Hovedkontoret til VVS Eksperten velger Mobit som leverandør til sitt forhandlernettverk i Norge.


VVS Eksperten inngikk den første avtalen for mange år siden med det som den gang het Nordialog, og som senere ble innlemmet i Telering.

– Dette er en reforhandlet og også videreføring av den eksisterede avtalen. Samarbeidet har vært særdeles godt, sier daglig leder Kai Johnsen i VVS Eksperten. Mobit har mer enn 110 forhandlere over hele landet.

(fortsetter under bildet)

Kai Johnsen er daglig leder i VVS Eksperten

 

– Vi er derfor godt  rigget for å betjene VVS Eksperten sine medlemmer som satser i lokalmarkedene, sier regionsjef Hans Petter Gjervik i Mobit.

Rimelig mobiltelefoni fra Nortel

I avtalen ligger det VVS Ekspertens medlemmer skal gis tilgang til rimelige mobilabonnementer fra mobiloperatøren Nortel. I tillegg til VVS Eksperten inkluderer avtalen også deres kjede Rørlegger på hjul AS.

Lokal tilstedeværelse

– Både VVS Eksperten og Rørlegger på hjul får en samarbeidspartner innenfor Mobil og IT som har lokal tilstedeværelse, et bredt utvalg av produkter og tjenester og ikke minst lokal forankring, fortsetter Gjervik.
Regionsjefen legger ikke skjul på at VVS Eksperten og Rørlegger på hjul har fremforhandlet gode betingelser.

Service og oppfølging lokalt

– I en slik avtale er det naturlig at kunden oppnår stordriftsfordeler som påvirker prisingen. Samtidig ligger det betydelige innslag av service og oppfølging, påpeker Gjervik.

Dette skal Mobit levere

I praksis innebærer avtalen at Mobit leverer alt av utstyr og tjenester; som lisenser knyttet til Microsoft, nettbrett, mobiltelefoner, desktopper, IT-sikkerhet, møteromsløsninger, egen Webshop for kunden, prioritert lokal service og også finansieringsmodeller som leasing av utstyr.

– I tillegg til attraktive produkter og tjenester er det viktig at det kan tilbys finansieringsløsninger som ikke binder opp likviditet, sier Gjervik.

keyboard_arrow_up