Årets Mobit-forhandlere på Telekom!

Mobit Helsfyr i Oslo og Mobit Tiller & Sorgenfri  i Trondheim er kåret til årets Mobit-forhandlere 2020 innen Telekom. Prisen inspirerer og ambisjonen hos begge er å hente hjem også IT-prisen når sjansen byr seg.


– Vi er ikke noe mindre stolte over utmerkelser enn toppidrettsutøvere. Det ville være feil å slå seg til ro med denne utmerkelsen, sier daglig leder Robert Bay i Mobit Helsfyr, og legger raskt til:
– Det er stas å vinne denne prisen og vi ser den også som en anerkjennelse på jobben vi gjør.

(fortsetter under bildet)

Robert Bay i Mobit Helsfyr er fornøyd med laget han leder

Fusjon og kultur

I 2019 ble Mobit Helsfyr og Mobit Holbergsplass i Oslo fusjonert. Det samme skjedde i Trondheim når Tiller & Sorgenfri slo seg sammen. Men fusjoner handler ikke bare om at to bedrifter slås sammen. Fusjoner bringer ofte med seg ulike kulturer.

– Det er alltid risiko for kulturkollisjon når det gjennomføres fusjon. Heldigvis har vi alle dratt i samme retning og derfor er det ekstra stas å vinne prisen. Det viser at vi har gjort riktige valg, og jeg er veldig fornøyd med medarbeiderne. Alle gir sitt ytterste for at vi skal være høyt på listen hos kundene. Prisen hadde vi aldri vunnet uten dyktige og dedikerte  medarbeidere. Fellesinnsatsen gjør at vi alle kan vi glede oss over denne prisen, sier Bay.

Kundene vil ha én leverandør

Daglig leder Frank Andersen i Mobit Tiller & Sorgenfri ser også på prisen som en anerkjennelse. I 2020 løftet Trondheims-bedriften omsetningen med seks millioner kroner, og 2021 har også startet med god aktivitet. Andersen påpeker at sammensmeltingen mellom telekom og IT har resultert i at kundene helst ønsker én leverandør.t

(fortsetter under bildet)

Salgssjef Sindre Aschim og daglig leder Frank Andersen siker inn flere trofeer

Kompetanse på høyt nivå

– Det blir mye enklere for bedriftene å forholde seg til én leverandør som har kompetanse på det som rører seg innenfor disse fagene, sier han. Andersen fremhever også innsatsen til de 15 medarbeiderne i Trondheim.
– De representerer kompetanse på høyt nivå, og veksten er en bekreftelse på at alle er dedikerte, sier han.

“Pris-strategi”

Etter fusjonen ble Mobit Helsfyr en fullskala IT-leverandør, og ambisjonen er å få opp diplomet også som Årets IT-forhandler så snart muligheten byr seg. Akkurat den tanken får ikke Bay leke seg med alene. Andersen har ikke mindre ambisjoner.
– Det er allerede en uttalt strategi at vi ønsker oss prisen som årets IT-forhandler. Vi vet at det blir tøft, men vi har i alle fall satt ord på ambisjonene, kommer det lattermildt fra sjefen i trøndelagsfylket om sin «Pris-strategi».

– Kanskje vi ikke klarer det i 2021, men vi arbeider iherdig og forhåpentligvis vil hardt arbeid få sin belønning, før eller siden, smiler kollega og konkurrent Bay fra hovedstaden. .

Knallhard Mobit-konkurranse

– Vi må ikke glemme at vi møter knallhard konkurranse fra andre Mobit-forhandlere, og våre kolleger rundt om i landet er en fin målestokk å strekke seg etter. Samtidig må jeg erkjenne at det aldri kan bli for mange pokaler i skapet eller diplomer på veggen, jeg har i alle fall aldri hørt om idrettsutøvere som klager over for mange medaljer, humrer Bay.

Ta direkte kontakt med din nærmeste Mobit-forhandler

 

keyboard_arrow_up