Årets Mobit-pris til Stavanger

Hjelseth Computers  er den store vinneren i den prestisjetunge konkurransen Årets Mobit-forhandler, som eier og driver Mobit Stavanger. 


På denne tiden av året er spenningen stor knyttet til hvem av alle landets Mobit-forhandlere som stikker av med prisen som deles ut på den årlige og vårlige kjedesamlingen til Mobit.

Fokuserer på totalløsninger

Hjelseth Computers er en kjent leverandør av totalløsninger innenfor IT og telefoni i Rogaland, og eier og driver også Mobit Stavanger.

– Klart det er moro å vinne prisen som Årets forhandler. Vi får betalt for alt arbeid vi har lagt ned i kjedens verdibudskap om å være en totalleverandør, sier daglig leder Daniel Hjelseth. Han understreker at totalløsninger innebærer både hardware og software, og også rådgivning.

(fortsetter under bildet)

Konferansier Stian Blipp (f.v), Stian Nymark Valø, Daniel Hjelseth, Bjørn Endresen, Alexander Jota, Johnny Svendsen, Stian Kirkeby, Monica Endresen, Bjarte Tveito, Lodve Sollid (regionsjef Mobit) og George Demir (salgsdirektør Mobit).

 

– Når vi får denne prisen har vi gjort mye riktig, og jeg tror at prisen også kan inspirere andre forhandlere i Mobit-kjeden til å fokusere på totalleveranser, sier Hjelseth.

Knallsterke kandidater

Salgsdirektør i Mobit Norge, George Demir, forklarer at prisen som Årets forhandler henger høyt.
– Hvert eneste år er det knallsterke kandidater og det er heller ikke uvanlig at feltet er så sterkt at vi må bruke målfoto, sier Demir.

(fortsetter under bildet)

Salgsdirektør George Demir i Mobit

 

Juryen vektlegger spesielt positiv utvikling på vekst både i topplinje og bunnlinje, samt evne til vekst på verdibudskapet som fokuserer på totalleveranser.

Mer enn 100 mill i omsetning

Juryen presenterte følgende begrunnelse for Årets forhandler:

» Forhandleren har gjennom mange år utviklet seg positivt på topplinje og lønnsomhet og har passert en omsetning på 100 mill i 2023. De har bygget en stor og kompetent organisasjon med over 70 ansatte og leverer store volum på tvers av IT og mobil. Forhandleren er et godt eksempel på hvordan en kan være One Stop Shop i markedet».

Inspirator og veiviser

Juryen føyer til at Hjelseth Computers er et forbilde for andre forhandlere i kjeden på hvordan det er mulig å bygge volum og ta en markedsposisjon i sitt lokalmarked på tvers av IT tjenester, operatørtjenester og Hardware på begge områder.

– Vi er stolt over Hjelseth Computers, fordi resultatene er både en inspirator og veiviser for hele kjeden, sier Demir.

 

 

 

keyboard_arrow_up