Autogruppen til Mobit

Autogruppens 380 forhandlere ønsket seg en samarbeidspartner innenfor IT med lokal forankring. 


Avtalen med Mobit omfatter IT, og inkluderer også  konsulenttjenester og support, opplyser salgssjef Stian M. Bårdsgjerde i Autogruppen Norge AS.

Også mobil

Medlemmene i Autogruppen har dessuten avtale med mobiloperatøren Nortel som tilbyr Telenor-dekning. Nortel bruker allerede Mobits mer enn 110 forhandlere som distribusjonskanal ut til sine kunder. Dermed vil medlemmene i Autogruppen få mobilabonnement fra Mobits lokale forhandlerne over hele Norge.

Fra venstre; salgssjef Stian Bårdsgjerde, salgssjef Jan Martin Mæhlum og daglig leder Rune Hall-Henriksen

 

– Vi har en avtale med mobiloperatøren Nortel samt en av de to store operatørene slik at våre medlemmer har valgmuligheter, sier salgssjef Stian M. Bårdsgjerde i Autogruppen Norge AS.

Lokal forankring

Bårdsgjerde understreker at nettopp den lokale forankringen til Mobit-forhandlerne er viktig.

– Fordi våre medlemmer er lokale, og det å ha lokale samarbeidspartnere gjør tingene enklere, sier Bårdsgjerde videre.

Autogruppen er en medlemseiet kjede av selvstendige og frittstående merkeforhandlere, bruktbilforhandlere og bobilforhandlere.

– Avtalen med Mobit betyr at våre 380 medlemsbedrifter som er lokalisert over hele landet får både bistand og fordeler gjennom sin lokale Mobit-forhandler, påpeker Bårdsgjerde.

Kortreiste tjenester

Regionsjef Hans Petter Gjervik i Mobit forteller at avtalen er som «hånd i hanske» for begge parter.
– Vår strategi er kortreiste tjenester. Vi har mer enn 110 Mobit-forhandlere og er derfor representert i stort sett alle deler av landet, sier han.

Kompetanse og sterke merkevarer

Gjervik sier videre at selv om samfunnet er digitalisert eller nettbasert, er det fortsatt mange bedrifter som ønsker å komme innom den lokale forhandleren  og undersøke utvalget.
– Uansett hvor Mobit-forhandleren er lokalisert, kan vi tilby sterke merkevarer innenfor hardware og software, samt solid IT-kompetanse, fortsetter Gjervik.

Tilbyr leasing

I praksis innebærer avtalen at Mobit kan levere alt av utstyr og tjenester; som lisenser knyttet til Microsoft, nettbrett, mobiltelefoner, desktopper, IT-sikkerhet, møteromsløsninger, egen Webshop for Autogruppen, konsulenttjenester, prioritert lokal service og også finansieringsmodeller som leasing av utstyr.

– I tillegg til attraktive produkter og tjenester er det viktig at det kan tilbys finansieringsløsninger som ikke binder opp likviditet, sier Gjervik.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

 

 

keyboard_arrow_up