Batterisatsing velger Mobit

Batterifabrikken Morrow har valgt Mobit Arendal som leverandører av mobile løsninger.


– Morrow opererer innenfor det grønne skiftet og har ambisjoner. Det blir spennende å følge utviklingen til Morrow, sier daglig leder Richard Larsen i Mobit Arendal.

(skisse av batterifabrikken til Morrow Batteries)

Morrow planlegger en gigantisk batterifabrikk

 

Morrow har definert Grimstad og Arendal som «Batterikysten» med forskningssenter i Grimstad og fabrikken  i Arendal.

Fikk samme avtale som Agder Energi

Den første dialogen med Morrow fant sted i august i fjor. Siden Morrow er eid av blant annet Agder Energi fikk batterifabrikken anledning til å tre inn i tilsvarende avtale som Agder Energi har med sin mobiloperatør. Denne avtalen fasiliteres av Mobit Agder.

Automatiserte bestillinger

Det er i tillegg etablert en løsning med nettbutikk hvor medarbeiderne i Morrow kan bestille mobil, hardware og annet utstyr. Løsningen korrosponderer med Mytos, en programvare som automatisk fordeler mobilkostnadene mellom jobb og privat.

– Mytos sørger for automatisert kostnadsfordeling uten analog tidsbruk på administrasjon, sier Larsen.

– Veldig fornøyd med Mobit

Fabienne Buffet-Pile, Executive Assistant,  er den som fasiliterer avtalen for Morrow.

– Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Mobit, og utrolig tilfredse med leveransene som kommer inn dørene så fort orderene en mottatt og ekspedert av Mobit. Det er generelt god respons og problemløsning hos medarbeiderne i Mobit, sier Buffet-Pile.

Fabienne Buffet-Pile, Executive Assistant, Morrow Batteries

Vil være verdensledende

Mobit Arendal har dessuten levert Mobilt bedriftsnett (MBN), og når fabrikken flytter i nye lokaler i Arendal vil denne løsningen bli oppskalert.

Morrow er helt klare på at produksjonen av bærekraftige battericeller er med på å ivareta planeten for fremtidige generasjoner. Ambisjonen er å være en verdensledende partner nettopp for  å akselerere den grønne omstillingen. Derfor fokuseres det på å produsere de mest kostnadseffektive og bærekraftige batteriecellene i verden.

– Klart det blir moro å være med på reisen til Morrow som er så fremtidsrettet, avslutter Richard Larsen.

 

keyboard_arrow_up