– Behagelig overgang til Telenor via Mobit

Da Glassmester1 skulle portere samtlige ansatte over til den nye mobilleverandøren Telenor var det med en viss frykt. Etter noen sekunder  forsvant frykten – alt fungerte.


Det var en høstdag i november i fjor at glassmesteren i Bærum kjente på frykten for hva som kunne gå galt.

Hadde en plan

Rundt 40 ansatte skulle porteres over til Telenor via forhandleren Mobit Helsfyr i Oslo. I utgangspunktet var ikke daglig leder Magnus Bråten i Glassmester1 særlig bekymret. Mobit-rådgiver Nina Skarprud hadde satt opp en plan for selve gjennomføringen. Selv om planen på alle måter var god, manglet en vesentlig faktor – den praktiske gjennomføringen.

(fortsetter under bildet)

Magnus Bråten, Glassmester1

Får ros for kundebehandling

– Akkurat i det man trykker på knappen kommer frykten. Samtlige løsninger  fungerte helt utmerket fra første stund under implementeringen, sier Bråten.
Han er full av lovord over kundebehandlingen fra Mobit Helsfyr.

– Oppfølgingen i ettertid har vært fantastisk, uansett hva vi ber om, så er leverandøren der med sin kompetanse og hjelpsomhet, fortsetter Bråten.

Her finner du din lokale Mobit-forhandler

Naturlig med litt «kundeangst»

Mobit-rådgiver Nina Skarprud påpeker at det er helt naturlig at kunder pådrar seg litt angst når et større antall medarbeidere skal porteres over til en ny leverandør.
– Programmer og systemer er nært knyttet til mobiltelefonen, og det er grunnen til at det alltid er en viss spenning knyttet til slike overganger. En smertefri overgang henger sammen med god planlegging. Dermed skal alt virke i løpet av sekunder, sier hun.

Nina Skarprud, bedriftsrådgiver i Mobit Helsfyr

 

Visste du at Mobit er en av landets største leverandører i SMB-markedet, og har 140 lokale forhandlere over hele landet som er spesialisert på samhandlingen mellom IT og Telekom. Mobit er en sammenslåing av Telering, Nordialog og Telehuset. Mobit betjener SMB-markedet for eksempelvis Telenor, samt for internasjonale IT-leverandører.

keyboard_arrow_up