Børsnoterte Goodtech til Mobit og Telenor

Børsnoterte Goodtech porterer samtlige medarbeidere over til Telenor og tar i bruk moderne og effektive tilleggstjenester som Mobit Control.


Rundt 200 mobilnumre blir flyttet over til Telenor i løpet av den neste måneden.

Bedre dekning

– Grunnen til overgangen er at tjenestene er bedre. Med Telenor som operatør får ikke bare Goodtech bedre dekning, men også en mer stabil og fremtidsrettet mobilopplevelse, forklarer Key Account Manager Arild Normann ved Mobit Helsfyr. 

Arild Normann, Mobit Helsfyr

Telenor er ettertraktet

Sammen med Goodtech har Normann gått gjennom den eksisterende avtalen Goodtech har med Telia og – alt tatt i betraktning – landet på at virksomheten ønsker å benytte Telenor med Mobit som samarbeidspartner.

– Vi er en uavhengig rådgiver både innen mobil og IT, men samtidig kan det ikke legges skjul på at Telenor har moderne løsninger som er svært ettertraktet i bedriftsmarkedet, og spesielt nå som vi er helt i starten av 5G fasen. Vi kan bare glede oss til fremtiden, sier Normann.

Mobit Control

I tillegg til å flytte over 200 abonnementer til Telenor, tar Goodtech i bruk løsningen Mobit Control, en plattform som holder orden på hvem som har hvilke mobiler, samt fordelingen av kostnader mellom bedriften og medarbeiderne. Goodtech går dessuten bort fra å kjøpe mobiltelefoner.

Leaser i stedet for å kjøpe

– Det er egentlig rart at ikke flere bedrifter leaser mobiltelefoner fremfor å kjøpe mobiltelefoner. Leasing kan sammenlignes med det populære SWAP-konseptet til Telenor i forbrukermarkedet. Dette gir forutsigbare kostnader uten at bedrifter trenger å binde opp kapital på kjøp av nye mobiltelefoner, sier Normann.
– Jeg tror nok at leasing vil bli det førende konseptet i bedriftsmarkedet i tiden som kommer, føyer han til.

Etablert i 1913

Goodtech ble etablert i 1913 og er i dag teknologileverandør innenfor automatisering, industriteknikk og miljøteknologi hvor man jobber med alt fra konsulentbaserte tjenester til totalentrepriser.

 

keyboard_arrow_up