Maskinenreprenørernes forbund

Maskinentreprenørene valgte Mobit i Harstad

Maskinenreprenørernes forbund (MEF) i Oslo, samt fem regionkontorer i Norge har valgt den lokale Mobit-forhandleren i Harstad som sin nasjonale leverandør.


– Overgangen fra vår forrige leverandør har gått veldig smidig. Mobit i Harstad har kort responstid når vi trenger bistand, og det setter vi veldig stor pris på, sier stabssjef Eva Skaar i MEF.

Anbefalinger

Hun sier videre at beslutningen om å bytte leverandør til Mobit Harstad også henger sammen med anbefalinger i markedet. Bedriftsrådgiver Daniel Hanssen i Mobit Harstad er svært tilfreds med å ha landet MEF-avtalen.
– Vi er en lokal bedrift som fikk muligheten til å betjene Maskinentreprenørenes forbund  som er lokalisert i Oslo. Vi skal også betjene forbundets fem opplæringskontorer, sier han. Hanssen har allerede tatt fatt på oppgaven.

Ryddet i løsninger

– I første omgang handlet det om å rydde i systemer og løsninger som ikke har noen funksjon i dagens IT-univers. I tillegg har vi kurset de ansatte i bruk av mobilt bedriftsnett som også inkluderer sentralbord, fortsetter Hanssen.

Anerkjennende

Han legger ikke skjul på at det er inspirerende og også anerkjennende å få oppdrag i hovedstaden, samt i flere norske fylker. Hanssen har ansvaret for at MEF og opplæringskontorene til enhver tid får sine ønsker og behov dekket når det gjelder mobilabonnementer og tilbehør innenfor tele og IT.

I avtalen ligger det dessuten drift og oppfølging fra Mobit i Harstad. Samtlige MEF-medarbeidere skal over på FLYT fra Telenor, et abonnement hvor datapakkene er dynamiske.

150 mil unna

– Vi er veldig opptatt av oppfølging. Servicen skal være så god at om du sitter 150 mil unna Harstad, skal du likevel oppleve oppfølgingen som nær og lokal, påpeker Hanssen.

Her finner du din nærmeste Mobit

keyboard_arrow_up