Den nye generasjonen Galaxy

Den nye generasjonen Galaxy

Galaxy S10 Lite

Ta bilder, film og føl deg som en proff

Flott, behagelig å holde i og med stor infinity-skjerm – Galaxy S10 Lite er en etterlengtet mobil i premiumklassen. Multikameraet gjør deg til en proff på å lage innhold som du kan legge ut. Med Super Steady-mode filmer du dine beste nedkjøringer på ski, joggeturer og andre opplevelser – med flyt og helt uten risting. Og naturligvis er S10 Lite perfekt for kryptering takket være en kraftig prosessor og et batteri med god kapasitet – som dessuten kan lades superraskt. Galaxy S10 Lite finnes i svart, hvit og blå.

Perfekt for å skape innhold

Flott, behagelig å holde i og med stor infinity-skjerm – Galaxy S10 Lite er en etterlengtet mobil for mange. Fremfor alt skyldes det multikameraet som gjør deg til en profesjonell innholdsskaper.

Super Steady – film og ta bilder med stødighet og skarphet

Med Super Steady-mode filmer du dine beste nedkjøringer på ski, joggeturer og andre eventyr med flyt og uten risting. Og Super Steady-kameraet tar skarpe bilder selv om motivet beveger seg litt.

Se mer, opplev mer, del mer

Den store 6,7 tommer Infinity-O sAMOLED-skjermen dekker hele forsiden av mobilen slik at du får med alt og kan oppleve mer. Skap egne bakgrunnsbilder og integrer kameraøyet, eller velg i vårt store bildebibliotek.

Rask og sikker med fingeravtrykkleser i skjermen

For å åpne mobiltelefonen raskt og enkelt, er fingeravtrykkleseren plassert i skjermen

I esken

Lader med tilhørende ledning, MicroUSB-adapter, nål for å ta ut SIM- kort, hodetelefoner, skjermbeskytter, USB-adapter, bruksanvisning på norsk.

Telenor

Galaxy S10 Lite

Pris fra kr 5 590,- eks. mva.
Les om Telenor Flyt her

Galaxy Note10 Lite

Vår kraftigste telefon

Nye Galaxy Note10 og Note10+ lar seg ikke sette i bås. Like lite som det moderne mennesket gjør det. I dag lar vi oss ikke defineres av yrke, vi kan være ingeniør og blogger, sykepleier og influenser, regnskapsfører og apputvikler – vi fyller livene våre med så mye mer, vi har flere karrierer. Og til dette kreves det en teknologi som kan mer. Derfor har vi utviklet Samsung Note. Den første ble lansert i 2011 og innebar et stort innovativt steg for hvordan en mobiltelefon skulle være.
Den gang ble skjermen betraktet som svært stor sammenlignet med andre mobiler i markedet. Men i dag har vi blitt vant til større skjermer, noe som er et tegn på at Note-brukere er i forkant.
Men først og fremst er Galaxy Note10, uansett størrelse, den kraftigste og mest kreative Galaxy Note hittil. En kraftig prosessor, stor skjerm, høy batterikapasitet og et fantastisk kamera utfordrer selve begrepet mobiltelefon.
For Galaxy Note10 er så mye mer: en PC, en spillkonsoll, en notatblokk og en bilde- og videoredigeringsenhet.

En utrolig bra mobil med magisk penn

Denne premiummobilen er ideell for deg som studerer og er kreativ. Note10 Lite har en stor Infinity- O-skjerm, er rask og brukervennlig med kraftfull prosessor, stor batteri- og minnekapasitet. Og så har den S Pen! Med dette utrolige lille verktøyet tar du raske notater som gjøres direkte om til et digitalt og delbart tekstdokument. Og uansett hvor du befinner deg, kan du lage skisser i farger og til og med vise bilder og styre kameraet fra avstand. Galaxy Note10 Lite har en stilren design og finnes i de dempede metallfargene svart, hvit og rød.

Kraft til både alvor og lek

Note10 Lite har en kraftfull prosessor og et kraftig batteri som lader lynraskt (4500 mAh) pluss rikelig med minneplass. Du skifter altså fort og sømløst mellom ulike apper, programmer og dokumenter. Stream filmer, lagre bilder og spill gjerne spill – du kommer til å like den høye oppløsningen og fine flyten på skjermen.

Raskt og sikkert med fingeravtrykkleser i skjermen

For å kunne åpne mobilen raskt og enkelt er fingeravtrykkleseren plassert i skjermen.

I esken

Lader med tilhørende ledning, MicroUSB-adapter, nål for å ta ut SIM-kort, hodetelefoner, USB-adapter, bruksanvisning på norsk.

Telenor

Galaxy Note 10 Lite

Pris fra kr 5 190,- eks. mva.
Les om Telenor Flyt her

Spesifikasjoner

Skjerm
6.7″ FHD+ 21:9 INFINITY-O sAMOLED

Prosessor
SNAPDRAGON 855 OCTACORE (OPP TIL 2.8 GHz)

Dimensjoner
162.5 x 75.6 x 8.1 MM

Hovedkamera
48MP + 12MP ULTRAWIDE + 5MP

Frontkamera
32MP

Minne
8GB RAM, 128GB ROM / PLASS FOR MICRO-SD-KORT OPPTIL 1 TB

Batteri
4500 mAh SUPERHURTIGLADING (45W) (45W LADER SELGES SEPARAT)

Annet
IN-DISPLAY FINGERAVTRYKKLESER / DUAL SIM / SAMSUNG KNOX

Skjerm
6.7″ FHD+ 20:9 INFINITY-O sAMOLED

Prosessor
EXYNOS 9810 OCTACORE (OPPTIL 2,7 GHz)

Dimensjoner
163.7 x 76.1 x 8.7 MM

Minne / Lagring
6GB RAM, 128GB ROM / PLASS FOR MICRO-SD-KORT OPPTIL 1 TB

Hovedkamera
12MP + 12MP TELEZOOM + 12MP ULTRA-WIDE

Frontkamera
32MP

Tilkoblinger
USB C-Type (2.0) / NFC / BT 5.0 / GPS / 3,5 MM HODETELEFONKONTAKT

Batteri
4500 mAh SUPERHURTIGLADING (25W)

Annet
BLUETOOTH S-PEN / IN-DISPLAY FINGERAVTRYKKLESER / DUAL SIM / SAMSUNG KNOX

keyboard_arrow_up