Vi er der om du mister mobilen i sommer

Plutselig gled mobiltelefonen ut av hånden hennes og hun så forskrekket på at mobilen forsvant ned i dypet i gjestehavnen på Stord sommeren 2022. 


Tilbake til overskriften. Nomofobi er en forkortelse for det engelske uttrykket «no mobile phone phobia», ifølge Forskning.no.

Hver eneste sommer, spesielt, pådrar mange ferierende seg nettopp denne følelsen. Denne følelsen er ikke så ille om du er hjemme og kan fikse ny mobil nokså kjapt.  Uansett hvor du reiser i Norge kan du heldigvis kontakte den nærmeste Mobit-forhandleren for å få medisinen som hjelper – ny mobiltelefon.

Når mobilen forsvinner…

Det er sannsynligvis mange som påstår at de ikke har avhengighet til mobiltelefonen. Men dersom mobilen havner i sjøen og synker som tilfellet i gjestehavnen på Stord, eller mobiltelefonen blir ødelagt eller bare forsvinner, vil de fleste føle seg nokså nomofobe.

Marketingsjef Mariel Solsvik i Mobit har sommerberedskapen klar

 

Gjennom sommerferien blir Mobits forhandlere hvert år kontaktet nettopp fordi det slår inn en kraftig tilstand av Nomofobi.

Har alt lagret på mobilen

– At denne følelsen inntreffer er ikke det minste rart. På mobiltelefonen har vi lagret kontakter, bilder, billetter, apper og det er gjennom mobiltelefonen vi bruker sosiale medier. Å miste mobiltelefonen vil for de fleste være en katastrofe, sier marketingsjef Mariel Solsvik Eiking i Mobit.
Noen har sammenlignet det å miste mobiltelefonen med å få amputert en kroppsdel. Kanskje en brutal sammenligning, men de fleste er nok enige om at mobiltelefonen er blitt en «kroppsdel».

Samarbeid mellom forhandlere

Derfor har Mobit-forhandlerne et samarbeid over hele landet, også i fellesferien. Dette betyr at om en kunde som vanligvis bruker Mobit Sørlandsparken eller Voss Kommunikasjon og mister telefonen eller ødelegger PC-en sin, vil Mobit Harstad eller Mobit Helsfyr i Oslo være behjelpelig om kunden befinner seg i nærheten.
– Vi har etterhvert mange eksempler på hvor godt dette Mobit-samarbeidet fungerer når det oppstår akutte hendelser, sier Solsvik.

På linken nedenfor finner du din nærmeste Mobit-forhandler der du oppholder deg i ferien.

 

keyboard_arrow_up