Etablerer Mobit i Bergen Vest

Da er det klart: Bergen Vest får sin egen forhandler i Mobit Øygarden. Bak satsingen står erfarne rådgivere innenfor Mobil og IT.


I snart 15 år har Espen Søderstrøm og kollegene i Harddisk Datapartner AS fokusert på forbrukerne i Øygarden kommune, som før sammenslåingen bestod av kommunene Fjell, Sund og Øygarden og gikk under samlebetegnelsen Sotra.

– Harddisk fortsetter å bistå forbrukere. Mobit Øygarden blir en rendyrking av det lokale bedriftsmarkedet, og vi bruker av den kompetansen vi allerede har, sier Søderstrøm.

Et helt annet marked

Søderstrøm understreker at bedriftsmarkedet er et helt annet i dag i Øygarden enn da Harddisk etablerte seg på Sartor Senter for 15 år siden.

– Det har vært vekst både i befolkningen og i antallet virksomheter. Vi skal fokusere på bedrifter fra 2 til 200 medarbeidere. Med denne etableringen skaper vi også mer konkurranse i denne regionen, og det er sunt for alle, sier Søderstrøm. Han understreker at Harddisk også har betjent bedriftskunder gjennom alle disse årene.

Entusiasme

Søderstrøm er overbevist om at utviklingen de neste 15 årene kommer til å bli like formidabel, og viser til entusiasmen i næringslivet og ikke minst det nye Sotra-sambandet som skal bygges. Det kan sammenlignes med at Bergen Vest får sin egen E18.

– I Øygarden finnes det et stort antall næringsklynger som kan sammenlignes med den offshore-baserte CCB-basen. Felles for alle disse  klyngene er at virksomhetene trenger mobil og IT. Vi kan ikke skille oss ut på produktene, men vi kan skille oss ut på tjenester og den totale leveransen, fortsetter Søderstrøm.

Være lokal

Han er helt klar på at det er tillitsvekkende å tilhøre en så stor kjede som Mobit med mer enn 100 forhandlere over hele landet.

– Samtidig skal vi konsentrere oss om å være best på det vi har vært i 15 år, nemlig å være en lokal forhandler som betjener nærmiljøet, sier Søderstrøm.

Bildet: (f.v) Erlend Valskog, Espen Søderstrøm og Jan Erik Sture

 

keyboard_arrow_up