galaxy note 10 og 10+ er best i test pluss

Galaxy Note 10 – anmeldernes favoritt

Endelig er Galaxy Note 10 og Note 10+ ankommet Norge, og det er ikke en hvilken som helst smarttelefon. Den er faktisk Samsungs kraftigste telefon noensinne og har funksjoner ingen andre kan skilte med.


Galaxy Note 10 er imponerende tynn

Det har lenge vært stor spenning rundt hvordan denne serien skulle utvikle seg videre. Skal man tro bransjejournalistene, som har tatt et grundig blikk på Samsungs siste modeller, er de kraftig imponert. Dinside.no kaller den en helt unik telefon og skriver blant annet at Samsung «kan sakene sine når det kommer til skjermer».

Tek.no er også fra seg av begeistring og den omtales rett og slett med ordene helt rått og at «ingenting annet likner på Samsungs kjempemobil». De mener også at den medfølgende pennen har blitt en helt unik fordel for Galaxy Note.

Allerede da man pakker den ut av esken forstår man hvorfor anmelderne er i ekstase. Smarttelefonen er enestående tynn og Galaxy Note10 er blitt til en stilren kombinasjon av høyglanspolert metall og glass. Med en tykkelse på kun 7,9 mm er den rett og slett imponerende tynn.

Skjermen dekker hele fronten, bortsett fra det lille frontkameraet i toppen. Den revolusjonerende Infinity-O-skjermen leverer med andre ord store opplevelser under alle forhold.

Kraftig og rask

Selv om den er tynnere enn man skulle trodd er det likevel gjort plass til noen enorme forbedringer på innsiden. Vi bruker telefonene våre mer enn noen gang og det betyr også utfordringer rundt batterilevetid, lading og plassmangel.

Galaxy Note 10+ har mer kraft, høyere hastigheter og mer lagringsplass. Takket være superhurtig lading er kun en halv time i stikkontakten nok til en hel dag.

I tillegg kan den by på en ny banebrytende intelligens som lærer seg å kjenne igjen ditt bruksmønster og bruke strømmen deretter. Batteriet kan faktisk deles med mobilen til sidemannen din, lade øretelefoner eller andre Qi-kompatible enheter. Du legger dem bare på baksiden av telefonen og lader helt trådløst.

Galaxy Note 10 og Note 10+ har en futuristisk penn
Galaxy Note 10 og Note 10+ har en futuristisk penn og brukere vil fort finne helt nye bruksmåter.

 

Tiden med irritasjon rundt plassmangel til apper, film og foto er nå heldigvis forbi. Med opptil 512 GB innebygd lagringsplass er det plass til alt det som er viktig for deg. Det er også mulig å legge til 1 TB ekstra med et microSD-kort.

Ta bildene dine til et nytt nivå

Multikamerasystemet har imponerende funksjoner, slik at du kan ta enda bedre film og bilder. Spesielt de som tar mye film med mobilen kommer til å bli imponert. Man kan legge til spesialeffekter i sanntid, dempe bakgrunnen og forbedre fokuset.

Det er mye som skiller Galaxy Note 10 og Note 10+ fra konkurrentene, men noe av det artigste er kanskje hvordan den medfølgende pennen virkelig er blitt futuristisk.

Du kan faktisk skrive notater og tegne når som helst uten å måtte åpne en egen app. Rosinen i pølsen er uten tvil at du bare med ett lite klikk på pennen eller med håndbevegelser i luften kan zoome inn eller ut med kameraet, justere volumet eller bla mellom forskjellige bilder.

Ta turen inn i Samsungs nyeste univers og skaff deg Galaxy Note 10 hos din Mobit-forhandler.

keyboard_arrow_up