Blir Mobit Lister

Iserv Computing overtar driften av Telehuset i Flekkefjord og blir en del av Mobit. Den nye virksomheten vil ha 14 ansatte.


–  Dette er en sammensmelting av mobil og IT, der vi nå kan tilby kundene et større spekter av verdikjeden fra mobil kommunikasjon til sky tjenester, sier daglig leder Eirik Grønsund i Iserv Computing.

Blir Mobit Lister

Den nye alliansen skal operere sør i Rogaland og Agder som i dag, mens Iserv Computing vil videreføre produktutviklingen innen blant annet shipping-segmentet hvor selskapet har nasjonale og internasjonale bedrifter i kundeporteføljen.

Toneangivende aktør

–  Som Mobit Lister blir vi en toneangivende aktør i denne regionen. Kundene, både offentlige og private,  etterspør nå tjenester som involverer både mobil og it, fordi dette naturlignok sees i en større sammenheng enn tidligere, fortsetter Grønsund.

Ser fordeler

Daglig leder Øyvind Dydland i Telehuset Flekkefjord ser klare fordeler ved at alle tjenester blir levert av samme virksomhet. Han ser også frem til å være en del av Mobit som har mer enn 140 francheisetakere i samme uniform over hele landet. Mobit er bygget på tidligere nasjonale merkevarer som Telering, Telehuset og Nordialog og er nå landets største faghandlerkjede med en omsetning på i overkant av to milliarder kroner.

Lokale forhandlere

– Mobit-kjeden er opptatt av lokale forhandlere. Det er i lokalsamfunnene all aktivitet skjer. Dermed blir oppfølgingen en helt annen, sier Dydland. Mobit selger ikke bare maskinvare, som datamaskiner og mobiltelefoner men også helhetsløsninger innenfor IT, samt drift og support.

 

 

keyboard_arrow_up