Går sammen – til Mobit Drammen!

Mobit Åssiden og Mobit Brakerøya slår seg sammen og blir Mobit Drammen. 


– Vi samler ressurser og kompetanse i ett selskap slik at vi kan bli enda mer spisset og tilgjengelige for kundene, sier Rune Lilleås.

Lilleås blir daglig leder for Mobit Drammen. De to Mobit-forhandlerne har operert hver for seg i regionen i nærmere 20 år. Blant kundene er nasjonale aktører som Vipps og lokale bedrifter som Glitre, Tess og Bakermester Klausen.

Tro på Mobit

– Årsaken til at vi slår oss sammen er at vi har tro på Mobit-konseptet og vil angripe markedet som én felles enhet i hele Drammen-regionen, fortsetter Lilleås.  Selskapene blir sannsynligvis samlokalisert innen utgangen av året.

– Som én felles enhet og merkevare blir vi sterkere, og som en større aktør får vi dessuten bedre avtaler på innkjøp av produkter og tjenester.  Dermed kan vi levere enda bedre priser, service og oppfølging til våre felles kunder, sier daglig leder i Mobit Brakerøya, Jeaneth Aspeholen.

Merker sterk vekst

Samlet sett har de to forhandlerne seks ansatte og en årlig omsetning på 25 millioner kroner.

– Under pandemien har vi opplevd sterk vekst. Både bedrifter og deres ansatte har investert mye i utstyr i hjemmekontorer samt innen video- og streamingutstyr på møterommene, sier Rune Lilleås.

Både han og Aspeholen registrerer  en klar økning når det gjelder oppgradering av utstyr generelt. Begge tror at denne tendensen vil vedvare, ikke minst på grunn av knapphet på mange produkter som følge av pandemi, energikrise og krig.

Kortreist service

Sammenslåingen skal markeres innen kort tid.

– Før sommeren markerer vi med et felles arrangement for både kunder og medarbeidere, sier Aspeholen. Hun og Lilleås er helt klare på at Mobit Drammen skal være toneangivende i innenfor sin bransje.

– Hos oss er det stort fokus på oppfølging, kortreist service og lokale tilstedeværelse, sier de samstemt.

keyboard_arrow_up