– Gir deg summetonen i Teams

Rådgiver Terje Jensen lever av forenklinger og forbedringer. At kundene kan få summetonen i Teams er ikke helt riktig, men forklarer poenget godt.


– Jeg kunne jo sagt at kundene kan få telefoni-integrasjon i Microsoft Teams, men vi har et kundeløfte som heter mindre svada, mer jada. Derfor må vi gjøre tingene så enkle som mulig, sier Jensen og føyer til:

Assosiasjon

– Summetonen er nesten død, men den fungerer veldig fint som assosiasjon.
Terje Jensen er rådgiver hos Mobit Helsfyr & Fredrikstad og ivrig etter at kundene skal smelte sammen IT og Telekom.

De fleste brukere av Teams har ikke tatt i bruk summetonen, men Jensen merker at behovet øker og forespørslene siger inn.

– Det burde vært en bølge av henvendelser, fordi summetonen gjør Teams til en bedre opplevelse samtidig som den er effektiv, sier han. Det er i realiteten ikke mye en bruker må gjøre for å få denne opplevelsen.

Samhandling

– Telenor har lagt til rette for samhandling mellom mobilabonnement og Teams. Dersom brukeren har fasttelefon på kontoret kan denne ryddes bort, og plass frigjøres. Jobbnummeret beholdes fordi Teams integrerer dette i plattformen. Nummeret som er jobbrelatert vises i displayet hos mottaker når det ringes ut, sier Jensen entusiastisk og eksemplifiserer med flere fordeler:

Krever lite – gir mye

– Brukeren kan arbeide fra boligen, hytten eller båten og alltid har jobbnummeret tilgjengelig, uavhengig om Teams er på mobilen, nettbrett eller desktop. Summetonen krever lite og gir mye, konkluderer Jensen.

keyboard_arrow_up