God kjemi og godt tilbud sikret (ungdoms)oppdrag

Barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo (UngOrg) har – etter en anbudskonkurranse – valgt Mobit Asker og Bærum som leverandør av hardware og software.


Innenfor hardware er leveransen Apple Macbook Pro, Lenovo, Logitech og Samsung. I tillegg til operativsystemer fra Windows og Apple leveres endepunkt-sikkerhet fra Sophos på en 24 måneders avtale samt andre IT-relaterte tjenester.

Alle PCer- og Mac-maskiner var ferdig satt opp av Mobit Asker og Bærum med operativsystem og konto tilknyttet hver enkelt medarbeider, sikkerhetstjenester, fjernstyring osv. Det var med andre ord bare å  åpne maskinene og begynne å jobbe på det nye utstyret.

Medbestemmelse over eget liv

UngOrg er paraplyen for rundt 50 barne- og ungdomsorganisasjoner i hovedstaden. UngOrg bistår medlemmene med rådgivning og kurs. UngOrg arbeider for å bedre barn og ungdoms situasjon, og deres medbestemmelse over eget liv.

Jan Slåtto-Jensen, løsningsarkitekt i Mobit Asker og Bærum, beskriver UngOrg på følgende måte:

Imøtekommende atmosfære

– Helt siden første møte, er dette en organisasjon og mennesker som traff og stadig treffer oss midt i hjertet. Maken til positiv, hyggelig, trygg og imøtekommende atmosfære skal man lete lenge etter, sier han.

Sebastian Hytten, politisk rådgiver i UngOrg

 

At det var positiv og imøtekommende atmosfære deles av UngOrgs politiske rådgiver Sebastian Hytten. UngOrg innhentet tilbud fra ulike aktører og vurderte de ulike tilbudene.

Godt tilbud og god kjemi

– Mobit Asker og Bærum leverte ikke bare et bra tilbud, men vi ble sett som organisasjon, om jeg kan bruke det ordet, sier Hytten. At kjemien var god og tilbudet det beste avgjorde spørsmålet om leverandør.

– Vi er veldig fornøyd med leveransene, sier Hytten, og fortsetter:

– Det satte kronen på verket med at to medarbeidere fra Mobit personlig kom for å levere utstyret til våre kontorlokaler. Vi har nå brukt både skjermer og laptoper i noen måneder og vi alle er veldig fornøyd med det nye utstyret.

Hytten påpeker at UngOrg har mange aktivitetstilbud og fremhever spesielt informasjonstilbudet til unge.

– Vi har en egen portal som gir de unge svar på alt de ikke lærte på skolen, som å søke bolig, skrive CV, hvordan håndtere oppholdstillatelser og andre spørsmål som unge har, sier han.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

keyboard_arrow_up