Her pakkes 1700 simkort til KPMG

I disse dager blir de siste av totalt 1700 konvolutter med simkort pakket fra Mobit Asker og Bærum og Furuset og Romerike –  før konvoluttene sendes ut til samtlige medarbeidere i KPMG over hele landet.


Bedriftsrådgiver Lene Dahl Enger i Mobit Asker og Bærum er mest opptatt av å framsnakke kollegene som har stått på for å få bestille porteringer, og pakke konvolutter med simkort og informasjon om når porteringen finner sted.

Herlig team-work

– Det har virkelig vært et herlig team-work hvor mange har bidratt, sier Dahl Enger. Dette er også en av de største porteringene i antall simkort i Mobit.

Lene Dahl Enger skryter av hjelpsomme kolleger

 

– Vi har forberedt oss godt, og jeg er nokså sikker på at overgangen til ny operatør går helt smertefritt selv om det er et høyt antall det gjelder, fortsetter bedriftsrådgiveren.

Lang erfaring

Salgsdirektør George Demir i Mobit Norge er stolt over leveransen til KPMG.
– Vi har lang erfaring med større leveranser til både offentlige og private virksomheter, men det er først gang vi leverer et så stort antall i privat sektor, sier Demir.
Salgsdirektøren føyer til at selve antallet, eller volumet, ikke påvirker leveransen.

Som å slå på en lysbryter

– Den mest krevende jobben er det som skjer i forkant, selve forberedelsene som at det gis god informasjon til den enkelte medarbeider. Selve porteringen er som å slå på en lysbryter, sier Demir.

KPMG er den største private leveransen til Mobit, forteller salgsdirektør George Demir

 

Leveransen inneholder også Mobilt sentralbord, med fullt oppsett av 15 hovednummer og opplæring inkludert.

Skytech Control

– Alle abonnement og nye policyer skal oppdateres og implementeres i Skytech Control. Dette er kundens system for kostnadskontroll på mobiltelefoni, forklarer Dahl Enger.

 

 

keyboard_arrow_up