Huawei P30

Huawei P30 Series

Huawei P30 Series

Et nydelig design i et dobbelt 3D kurvet glassinnfatning gjør Huawei P30 Pro til et kunstverk. Den 6.47 tommer OLED skjermen* gir deg fantastiske farger og en fullverdig brukeropplevelse. Med en lett berøring i skjermen kan du enkelt låse opp telefonen med fingeravtrykksensoren i skjermen. Huawei P30 Pro leveres i fargene Breathing crystal, Aurora blue, Midnight black.

Fullspekket kameraoppsett fra Leica

Pionér innen fotografering: Leica quad-kamerasystemet gjør det mulig for deg å se mer av verden gjennom fotograferingen. Dette revolusjonerende kamerasystemet består av en 10x hybridzoom, en 40MP sensorlinse som tar inn mer lys, en 20MP ultra vidvinkellinse og et Huawei TOF kamera.

Zoom

10x hybridzoom: Huawei P30 Pro har nådd nye høyder innen smarttelefon fotografering. Telelinsen med 8MP introduserer en banebrytende optisk zoom som sørger for at kvaliteten forblir høy også på langt hold. Kombinert med fargemetningen fra den 40MP linsen, og OIS og AIS stabiliseringen, vil den nye 10x hybridzoomen* la deg se de mest fantastiske objekter med høy oppløsning.

*Huawei P30 Pro støtter 10x hybridzoom med en 270mm fokus.

Nattmodus

Fargesensorene har utviklet seg og gått fra RGB til RYYB for at du skal få enda mer lys i bildene dine. Kombinasjonen mellom kamerasensorene og Kirin 980, samt maskinlæringen gjør at du får 40% mer lys i bildene dine. Med den oppgraderte nattmodus funksjonen kan du fange opp de beste øyeblikkene, selv på de mørkeste kvelder.

Ultra vidvinkellinse

Med Huaweis ultra vidvinkellinse kan du fange øyeblikket. Oppdag mer i et bredere perspektiv. Nå kan du ta landskapsbilder og interiørbilder som en profesjonell.

Makrolinse

Se de minste detaljer med makrolinsen. La deg inspirere av det glitrende vannet på bladene eller snøflakene på trærne.

Selfiekamera

Den 32MP kameralinsen foran på Huawei P30 Pro vil, ved hjelp av kunstig intelligens, kunne gjenkjenne ansiktet og konturene i ansiktet ditt. Kunstig intelligens vil også kunne optimalisere fargene, lyset og detaljene i bildet deretter.

Video

Med Huawei P30 Pro får du fanget opp enda mer lys i videoene, noe som er spesielt nyttig for opptak i mørke omgivelser.

One-touch AI videoredigering: Den oppgraderte AI videoredigeringsfunksjonen er forhåndsinstallert på Huawei P30 Pro. Med en enkel berøring kan du produsere din egen video. Markerte videoer blir automatisk redigert og du kan legge på dramatiske filter, justere hastighet og med en unik bakgrunnsmusikk.* Du kan også legge på tekst.

*Noen funksjoner er kun tilgjengelig etter OTA-oppdatering.

Stabil håndholdt videoopptak

Nå kan du enkelt fange opp de aktive familie øyeblikkene. Med Huaweis nye optiske billedstabilisering og kunstig intelligens oppnår man videopptak med mye høyere kvalitet.

Huawei dual-view video

Se begge sider av historien: Huawei P30 Pro har to kameralinser bak som jobber parallelt og gjør at du kan gjøre opptak av en live fotballkamp og samtidig zoome inn på spillerne i et annet bilde. Nyt øyeblikkene fra to forskjellige perspektiv med Huawei dual-view video.*
*Denne funksjonen vil være tilgjengelig etter en HOTA oppdatering.

Lyd

Hør med en ny teknologi: Den tradisjonelle høyttaleren på skjermen er byttet ut med «Huawei Acoustic Display Technology» på nye Huawei P30 Pro for å gi deg en større skjerm og et større område for å levere god lyd. Den elektromagnetiske lyden produserer lyd fra vibreringene i skjermen til øret.

IP68 sertifisering

Huawei P30 Pro er beskyttet med IP68-sertifisering, som betyr at telefonen er vann- og støvresistent inntil 1.5 meters dyp opp til 30 minutter i ferskvann. Evt skader påført blir ikke dekket av garantien.

Ytelse

Kombinasjonen av hastighet og kraft: Et kvantesprang inn i fremtiden. Kirin 980 er verdens første 7nm mobil prosessorbrikke med en kraftigere ytelse og lavere forbruk. Rask og smidig.

Lading

Opplev mer hver dag med full støtte fra Huawei P30 Pros lange batterilevetid – 4200mAh.
Hurtiglading: Lading er ikke lenger noe problem. Lad opp telefonen til 70% på kun 30 minutter. Raskt og enkelt.
Quick wireless charger: Lad Huawei P30 Pro med 15W trådløslader som er TÜV sertifisert.

#RewriteTheRulesOfPhotography

Kjøp Huawei P30 PRO eller Huawei P30 hos din Mobit-forhandler!

Finn forhandler

Telenor

Spesifikasjoner

Skjerm

6.1″ OLED, 1080 x 2340 pixels HDR10

Kamera

Hovedkamera trippel: 40 MP, f/1.8, 27mm (wide), 1/1.7″, PDAF/Laser AF. 16 MP, f/2.2, 16mm (ultrawide), 1/2.7″, PDAF/Laser AF. 8 MP, f/2.4, 80mm (telephoto), 1/4″, 5x optical zoom, PDAF/Laser AF

Selfiekamera: 32 MP, f/2.0 HDR

CPU

Octa-core (2×2.6 GHz Cortex-A76 & 2×1.92 GHz Cortex-A76 & 4×1.8 GHz Cortex-A55)

Minne

128 GB, 6 GB RAM

I/O

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, dual-band, WiFi Direct, hotspot. Bluetooth 5.0, A2DP, LE, EDR, aptX HD

keyboard_arrow_up