HUAWEI WATCH GT

HUAWEI WATCH GT – smartklokken med best batterilevetid

Føler du at du tar opp mobilen alt for mange ganger i løpet av en dag? Da er du ikke alene. Nordmenn sjekker mobilen i gjennomsnitt 150 ganger hver dag. Med en skikkelig god smartklokke, som HUAWEI WATCH GT, unngår du å måtte sjekke mobilen med en gang den vibrerer.


Ser du på håndleddene til folk rundt deg ser du at mange har oppdaget at et raskt blikk på klokken avgjør om det faktisk er behov for å lete frem mobilen eller ikke. Menn sjekker forøvrig telefonen oftere enn kvinner.

Lengre batterilevetid

For mange er nok overgangen til å faktisk måtte lade klokken en av de største ankepunktene for å kjøpe seg en «smart watch». For enkelte er klokken er blitt en del av armen og tas sjeldent av. Her har HUAWEI «knekket klokkekoden».

HUAWEI WATCH GT, som du nå får med på kjøpet med årets beste smarttelefon HUAWEI P30 PRO hos din Mobit-forhandler, slipper du å lade annenhver dag.

Smartklokken har en dobbelt chipset-oppbygning og lavt strømforbruk, noe som gir lengre batterilevetid. Med pulsovervåking slått på og 90 minutter trening hver uke holder batteriet i to uker.

Raskere GPS – og bedre søvn

Klokken har selvfølgelig pulsmåler og måler pulsen kontinuerlig gjennom døgnet. I HUAWEI sin helseapp har du full kontroll på treningen og ikke minst hvilepulsen din. Med innebygd GPS trenger du ikke å ha med deg telefonen i lommen når du trener slik du må gjøre med mange lignende klokker på markedet.

GPSen er forøvrig lynkjapp og den finner plasseringen din i løpet av få sekunder. Det skyldes at HUAWEI WATCH GT støtter 3 satellittposisjonssystemer (GPS, GLONASS, GALILEO) globalt, for å gi mer nøyaktig, raskere og presis posisjonering.

Huawei WATCH GT har elegant design
HUAWEI WATCH GT har et bredt utvalg av klokkeremmer i forskjellige farger og materialer som passer til enhver stil og all slags humør. Du kan bytte QuickFit-remmen raskt og enkelt uten verktøy.

Når man først har kommet i gang med treningen er god søvn ekstremt viktig for videre fremgang. Sammen med Harvard Medical School har HUAWEI utviklet et fantastisk søvnovervåkingsprogram for hver søvnsyklus. Via WATCH GT analyseres søvndataene dine og eventuelle søvnproblemer identifiseres raskt. Med denne innsikten kan du få over 200 forskjellige forslag til hvordan du kan forbedre søvnen din.

HUAWEI WATCH GT er det perfekte tilbehøret til årets beste smarttelefon. Ikke bare perfekt for de som bare ønsker å sjekke varslingene fra telefonen eller hva klokken er, men også for de som ønsker å ta treningen et steg videre med f.eks veiledende løpekurs i sanntid.

Få WATCH GT med på kjøpet når du kjøper HUAWEI P30 hos din Mobit-forhandler.

 

keyboard_arrow_up