Hva er Microsoft Teams?

Office 365, eller “Office-pakken” som den ofte kalles, er forskjellige pakkeløsninger som inkluderer essensielle programmer og løsninger for en moderne bedrift. Én av nykommerne er Microsoft Teams, et verktøy for enkel kommunikasjon og samhandling på tvers av grupper og enkeltpersoner.

Inkluder alle

Den gode gamle telefonsamtalen har mye for seg, men i gruppeprosjekter kan det fort bli mye mas og gjentagelser. E-posten blir ofte redningen når flere skal inkluderes, men de blir ofte langtekkelige og det oppstår fort behov for klipping og liming av skjermbilder. Teams tillater deg å kommunisere på de premissene som fungerer best for ditt prosjekt, samtidig som at all historikk blir lagret på samme sted. Da vet du at alle er oppdatert, og alle kan komme med sine innspill fortløpende.

Kommuniser effektivt med chat og video

Teams inkluderer et bredt spekter av kommunikasjonsløsninger som gjør dagen din enklere. Chat gir muligheten for å kommunisere med tekst og bilder med lavere terskel enn e-post. I de tilfellene der det ikke er nok kan man enkelt starte en videosamtale med én eller flere deltakere, uavhengig av om de er på mobiltelefon, nettbrett eller datamaskin. Man kan til og med invitere inn deltakere i møtet gjennom tradisjonell oppringing. Dette gjør at alle kan samles på kort varsel, uavhengig av hvor de er og hvilket utstyr som er tilgjengelig.

Ikke bare et internt verktøy

I mange tilfeller er det nødvendig å inkludere personer som er utenfor din egen arbeidsplass. Med Microsoft Teams kan du enkelt invitere inn hvem som helst til videomøter og chat, eller lage et eget team som inkluderer eksterne deltagere. Dette øker effektiviteten i prosjekter, samtidig som at du sparer deg selv for langtekkelige møter og reisetid.

Integrert med Office programmer

Ord uten handling har sjeldent en verdi. Med Teams kan alle samarbeide med de viktigste Office-programmene. Rediger samtidig og del filer i for eksempel Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint og Power BI. Aldri mer lange endringsforslag i e-poster gjør det heller rett i dokumentet eller presentasjonen.

Mobit kan Office 365

Vi i Mobit er spesialister på Office 365 og hjelper deg med å velge riktig løsning. Er du klar for å spare tid med enklere samarbeid?

keyboard_arrow_up