Inngår samarbeid med fiber-leverandør

Mobit tar inn  fiberleverendøren GlobalConnect som leverandør. – Det er økende etterspørsel etter fiber blant norske bedrifter, forklarer salgs- og markedsdirektør Rolf Paulsen i Mobit.


Han er tilfreds med å få GlobalConnect med på leverandørsiden.

Mer fokus på fiber

– Vi merker at våre kunder over hele landet i større grad er blitt mer bevisstgjort på fiber, noe som gir enda høyere hastighet på nettet. Fiber gjør arbeidsdagen enklere fordi superhastigheter også bidrar til mer stabilitet på de ulike IT-programmene bedrifter har, fortsetter Paulsen.

Salgs -og markedsdirektør Rolf Paulsen i Mobit

«4G-garanti»

GlobalConnect lanserte nylig konseptet “SmartFiber” som er høyaktuelt for flere av Mobits kunder. På toppen av fiberforbindelsen får bedriftene tilgang til funksjoner som wifi med eget Gjeste-nett, integrert brannmur, og et sikkert internt nettverk.

En ekstra 4G-forbindelse sørger for at bedriften alltid er tilkoblet nett, selv om fiberen skulle gå ned. Takket være den ekstra 4G-forbindelsen, leveres SmartFiber også ekstra raskt fordi den rutes via 4G inntil fiberen er på plass.

99,7 oppetid

– Det er fortsatt mange bedrifter som har sin nettforbindelse på eldre løsninger som kobber. Fiber kan sammenlignes med mobilnettets 5G som ligger frem i tid når det gjelder allmenn bruk over hele landet. Med fiber er det lite som «henger og spinner». Tregt internett er dessuten en kilde til personlig irritasjon, forklarer Paulsen.

GlobalConnect kan vise til en oppetid på sine fiber-leveranser på hele  99,7 prosent.

Garantere for kvalitet

– Vi knytter bare til oss samarbeidspartnere som over tid har vist evne til å levere produkter eller tjenester som gir våre kunder nytteverdi. Som en betydelig mobil og IT-kjede og merkevare må vi kunne garantere for kvaliteten i det vi tilbyr, også gjennom samarbeidspartnere, sier Paulsen.

Ønsker din bedrift fiber kan du kontakte en av våre mange lokale forhandlere

keyboard_arrow_up