Jeger og markedsfører klar for Mobit

Hun kan markedsføring, har et utpreget jaktinstinkt og kan i tillegg alt om lyddemping og rekylbrems på skytevåpen. Veronica Holm (27) går nå inn i vikariatet for Mariel Solsvik Eiking som snart – eller plutselig – går ut i mammaperm.


Veronica begynte i vikariatet i midten av oktober og har allerede funnet seg godt til rette blant kolleger og nettverket av forhandlere.

Mye å sette seg inn i

Den første tiden handler om å sette seg inn i ulike systemer og rutiner, før hun på egenhånd skal ta seg av markedsføringen.

– Det er nesten som om jeg gruer meg litt når jeg skal drifte markedsføringen helt alene, smiler hun.

Veronica Holm har allerede funnet seg godt tilrette i Mobit

Oppgavene innebærer å utarbeide kampanjer og annonser, dialog med sponsorpartnere og samtidig arbeide aktivt for å gjøre merkevaren Mobit enda sterkere ute i markedet. Det var flere dyktige kandidater som konkurrerte om vikariatet på kjedekontoret til Mobit i Bergen.

Korona ga fotointeresse

27-åringen har sin utdannelse fra Høyskolen Kristiania innenfor markedsføring. Da koronaen veltet innover landet i 2020 fikk Veronica interesse for foto og film og har dermed bygget enda mer kunnskap om det visuelle. Hun har fra før erfaring fra kommunikasjonsbransjen med å «produsere og publisere» på ulike plattformer, og har også erfaring med å arbeide med flere merkevarer samtidig.

-Jeg har veldig interesse for det estetiske generelt, fremheve det vakre ved ulike ting, sier hun, og fortsetter:

– Nå får jeg heldigvis mulighet til å konsentrere meg om å arbeide med én merkevare, og det blir utrolig spennende.

Skytevåpen

Et annet aspekt som fremdeles er uvanlig blant mange kvinner er iveren og interessen for jakt. Veronica synes det er helt naturlig at kvinner deltar på jakt, og føler seg velkommen i jaktlaget.

Sammen med samboeren har hun et sideprosjekt i en nettside som selger egenproduserte lyddempere som paret eksporterer ut i verden. Lyddempere er et tilbehør til skytevåpen som beskytter hørselen til skytteren og gir mindre rekyl, forklarer Veronica.

Analytics og mammaperm

27-åringen har dessuten forbedringspotensial som medfører at hun de neste ukene skal jakte mer inngående kunnskap om Google Analytics som er et must for å skape fortrinn i en googlet verden.

-Det kommer til å gå fint, forklarer Mariel Solsvik Eiking som i snart fire år har holdt et fast og godt grep om markedsaktivitetene til Mobit. Hun sier videre at ambisjonen er å beholde Veronica også når mammapermisjonen er over.

– Mobit har vært som et tradisjonelt jaktlag bestående av mange menn, men vi blir stadig flere kvinner, smiler den vordende småbarnsmammaen.

Markedssjef Mariel Solsvik Eiking skal snart ut i mammaperm
keyboard_arrow_up