KÅRING: Mobit årets SMB-partner for Lenovo

Mobit er kåret til Årets SMB-partner hos Lenovo. I begrunnelsen fremhever Lenovo at Mobit har vært en solid partner siden samarbeidet startet for seks år siden.


Da prisen som Årets SMB-partner (for 2022) nylig ble delt ut understreket Lenovo at Mobit er dyktig til å ta ut hele bredden i sortimentet.

En gigant

Mobit beskrives som «En gigant innenfor SMB de senere årene som igjen klarte å levere meget god vekst og lønnsomhet i et tøft marked». I 2021 ble Mobit «Årets Ambassadør» hos Lenovo.

– Har vært et eventyr

– Vi satte oss ned sammen for seks år siden og bestemte oss for å samarbeide. Denne reisen har vært et eventyr, sier forhandler-ansvarlig Lars Jørgen Alsén  i Lenovo.
Han understreker at Mobit alltid er responsiv og løsningsorientert.

Når hver avkrok i landet

To andre poenger Alsén henter frem er markedsmuskelen Mobit utgjør for Lenovo, særlig innenfor SMB, samt den geografiske bredden i forhandler-nettverket.
– Gjennom Mobit når vi praktisk talt nesten hver avkrok i landet. Vi vil jo ha produktene helt frem der brukerne er, sier Alsén.

Kategoridirektør Jørn Jamissen i Mobit sier prisen er en ærefull utnevnelse, som understreker Mobits styrke i SMB-markedet.

Bygger omdømme på riktige produkter og tjenester

– Vi evner å levere komplette og riktige løsninger til bedrifter, også til bedrifter som  ikke har egen IT-avdeling, sier  Jamissen. Han fremhever at det er helt avgjørende at Mobit bygger omdømme nettopp på å levere riktige produkter og tjenester.

– Jeg tenker da spesielt på de bedriftene som ikke har, eller nedbemanner egne IT-avdelinger, og trenger profesjonell veiledning om hva bedriften trenger av hardware og tjenester. Bedriftene må i stadig økende grad  ivareta sikkerheten i et mer krevende og også et utsatt brukerunivers, sier kategoridirektøren.

De mest populære Lenovo-produktene hos de mer enn 110 Mobit-forhandlerne er ThinkPad T14, ThinkPad T14s, ThinkPad X1 Carbon, ThinkBook E14

 

 

 

 

keyboard_arrow_up