Videokonferanse som alltid funker

Så enkelt som det er genialt

Videokonferanse som alltid funker

Se etter den oransje kabelen!

Finner du en oransje kabel på møterommet kan du puste lettet ut. Da vet du at rommet er utstyrt med en Konftel møteromsløsning, og det eneste du behøver å gjøre er koble den lett gjenkjennelige USB-kabelen til din PC. Så er du på!

Konftel leveres av PeBeCom, og er en ledende produsent av møteromsløsninger i alle størrelser og prisklasser. Hva du har bruk for avhenger av størrelsen på møterommet ditt og avstanden fra møtebord til TV/lerret.

For å gjøre det enklere å velge kan du få pakker som er satt sammen av produkter tilpasset ulike størrelser på møterommene. Alle inneholder konferansetelefon, kamera og en hub. Pakkeløsningene er delt inn i fire kategorier som dekker møterom med opptil 6, 12 og 20+ deltakere i rommet.

Videomøte med Konftel

Og det er rimeligere enn du kanskje trodde. En pakke med lyd, kamera og hub får du fra kr 5273,-*. Din Mobit-forhandler hjelper deg med å velge rett utstyr til dine behov – og vi fikser gjerne installasjonen også.

Ta kontakt med din Mobit-forhandler i dag, så gir vi deg et godt tilbud på en enklere arbeidsdag! Vi har forresten også et godt utvalg av skjermer – om det skulle være behov for det.

Konftel C20 Ego

Videomøte med Konftel

Midt i blinken for video i små møterom. Her får du 4K konferansekamera Konftel Cam20 sammen med den strålende Konftel Ego-høyttalertelefonen med OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub knytter alt sammen til et sømløst sett, så det er nok med en enkelt USB-kabel til å koble kameraet, lydenheten og rommets HDMI-skjerm til samarbeidsappen på den bærbare datamaskinen.

  • Enkel i bruk, stor gevinst
  • Opptil 6 deltakere

Pris: Fra kr. 5.273,- eks.mva.

Konftel C2055/55Wx

Konftel C2055

Den perfekte pakken for video i mellomstore møterom. Her får du 4K konferansekamera Konftel Cam20 sammen med Konftel 55 høyttalertelefon med OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub knytter alt sammen til et sømløst sett, så det er nok med en enkelt USB-kabel til å koble kameraet, lydenheten og rommets HDMI-skjerm til samarbeidsappen på den bærbare datamaskinen.

  • 4K kamera og kraftfull konferansetelefon
  • Opptil 12 deltakere

Pris: Fra kr. 7.195,- eks. mva.

Konftel C5055Wx

konftel c5055wx

Optimal pakke for video i mellomstore og store møterom. Her får du det fantastiske PTZ konferansekameraet Konftel Cam50 sammen med den utvidbare Konftel 55Wx høyttalertelefonen med OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub knytter alt sammen til et sømløst sett, så det er nok med en enkelt USB-kabel til å koble kameraet, lydenheten og rommets HDMI-skjerm til samarbeidsappen på den bærbare datamaskinen. For Europa.

  • Kraftfullt PTZ-kamera og en fleksibel konferansetelefon
  • Opptil 20 deltakere

Pris: Fra kr. 13.495,- eks. mva.

Konftel C50300 Hybrid

konftel-c50300-hybrid

En fleksibel premiumpakke for video i mellomstore og store møterom. Her får du PTZ konferansekamera Konftel Cam50 sammen med Konftel 300IPx med OmniSound® lydkvalitet. Konftel OCC Hub knytter pakkene sammen, slik at en enkelt USB-kabel er nok til å koble kameraet, konferansetelefonen og rommets HDMI-skjerm til samarbeidsappen på den bærbare datamaskinen. Du har også hybridkonseptets frihet til å kunne ta imot deltakere via vanlige telefonsamtaler. Tilkobling: SIP. For Europa.

  • Gir mulighet til å invitere deltakere via fasttelefon
  • 20+ deltakere

Pris: Fra kr. 17.995,- eks. mva.

*Veiledende priser

keyboard_arrow_up