Landet avtale med Abacus

Abacus har ambisjoner om vekst i flere deler av landet og har gitt Mobit Follo oppdraget med å rigge god infrastruktur på mobilløsninger, sentralbord og integrering av Teams.


– Fantastisk at vi fikk landet denne avtalen, sier daglig leder Henrik Dronsett og bedriftsrådgiver Morten Røed samstemt.

Nortel-samarbeid

Rundt 100 abonnementer flyttes som følge av avtalen over til Mobits samarbeidspartner, børsnoterte Nortel, som satser på rimelige mobiltjenester til bedriftsmarkedet. I tillegg til nye Nortel-abonnementer skal Mobit Follo levere mobilt sentralbord og Mytos Faktura kontroll.

Morten Røed i Mobit Follo

 

Abacus har hovedkontor i Son, og har ekspandert til Bergen, Trondheim, Tromsø, Sandnes, Drammen og Ålesund. Abacus opererer blant annet innenfor IT-drift, logistikk og regnskapstjenester.

Vekst også i 2022

– Det er planlagt vekst også i 2022 som tilsvarer en vesentlig økning i antallet medarbeidere. Vår rolle er å legge til rette for god ombordstigning til nye medarbeidere når det gjelder mobil og IT-relaterte tjenester, sier Røed. Han har lang erfaring fra bransjen og et stort nettverk.

God relasjon

– Jeg har hatt en god relasjon til Abacus over tid, men en god relasjon er alene ikke tilstrekkelig. Det må også dokumenteres konkurransemessige priser og kvalitet, påpeker Røed. Kollega Henrik Dronsett påpeker dessuten at service og oppfølging har en verdi som ofte er lett å overse.

– Det er noe av styrken med å velge en lokal forhandler, sier han.

 

keyboard_arrow_up