Leverer Lenovo til arkitekter

Mobit-forhandlerne i Norge har fått i oppdrag å levere produkter fra Lenovo til arkitekter tilsluttet Norske Arkitekters Landsforbund (NAL).

NAL har en medlemsmasse på 4500 arkitekter og arkitektstudenter. Svært mange arkitekter velger PC som arbeidsverktøy, og derfor har NAL inngått en avtale med Lenovo som gir rabatterte priser til deres medlemmer.

Lenovo-sertifisert

Mobit er en av de største distributørene av Lenovo i Norge og skal derfor bistå arkitekter som benytter seg av medlemsfordelene. Mobit er lokalisert mer enn 110 steder i Norge, og det bidrar til at arkitektene sannsynligvis har en forhandler i nærheten.

Utstillingsvindu

– I tilsvarende avtaler med andre forbund og organisasjoner, ser vi at den lokale tilstedeværelsen til Mobit betyr mye. Både produkter og kompetanse om produktene er viktig for kundene, sier salgsdirektør George Demir i Mobit.

Salgsdirektør George Demir i Mobit

 

For Mobit blir avtalen dessuten et utstillingsvindu for å vise frem variasjonen i Lenovo-utvalget som å se, berøre, føle og kjenne på produktene.

Vil ha besøk

– Hver eneste Mobit-forhandler er et kompetansehus innenfor alt som er relatert til IT og telekom. Vi ønsker at flest mulig kunder skal besøke den lokale forhandleren. Vi ønsker gode relasjoner til kundene med prat over en kopp kaffe kombinert med å vise frem produktene. Det er fin relasjonsbygging for alle parter, fortsetter Demir.

Rabatterte priser

Peter Rånås, markedssjef i NAL, sier avtalen innebærer at medlemmene får minimum ti prosent rabatt på gjeldede listepris i ThinkPad P-serien og ThinkStation, Lenovos profesjonelle arbeidsstasjoner.

Fornøyd med Lenovo

– Vi merker at medlemmene er godt fornøyde med produktene fra Lenovo, og den landsomfattende distribusjonen til Mobit gjør veien til produktene kortere for våre medlemmer. I tillegg har forhandlerne inngående kompetanse om produktene, sier Rånås.

Han tilføyer at arkitekter ofte trenger maskiner med litt ekstra kapasitet, på grunn av programmene arkitektene arbeider med.

 

 

 

keyboard_arrow_up