Mariel styrer iPhone-bestillingene

I slutten av uken ankommer et parti med nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro til Mobit. Les hvordan du får din iPhone raskere!


Fredag 24. september skjer det over hele verden: Da er nylanseringen iPhone 13 og 13 Pro tilgjengelig.

Har liste

– For dem som ønsker seg iPhone 13 og 13 Pro relativt raskt er det nødvendig å sette seg på forhåndsbestillings-liste, og disse vil da bli prioritert, sier Brand Manager for Apple i Mobit, Mariel Solsvik. Enten kan du kontakte din nærmeste Mobit-forhandler, eller så finner du link til forhåndsbestilling nederst på siden.

Mariel Solsvik i Mobit tar seg av listen over Iphone-interessenter

Først-til-møllen

Det er alltid konkurranse om å sikre seg den nyeste iPhone-modellen, spesielt like etter at den er lansert.
– Vi anvender prinsippet først-til-møllen. Dette prinsippet er mest rettferdig. Konkurransen om å få den nye modellen vil helt sikkert vare i alle fall frem til jul, sier Solsvik.

Betydelig distributør

Mobit er med sine rundt 120 forhandlere en av de største distribusjonskanalene innenfor IT i Norge.

– I den første perioden er det ikke mulig å tilfredsstille alle som ønsker seg den nye iPhonen. Etterspørselen er global og alle er like ivrige. Vi prøver selvsagt å få flest mulig eksemplarer og jobber kontinuerlig med å maksimere leveransene,  smiler Brand Manageren.

Forbedringer

Den nye modellen har bedre batteritid, kraftigere prosessor og bedre kamera, og også raskere skjerm-respons. Lagringsplassen starter på 128 GB. Lysstyrken er dessuten forbedret til 800 nits, noe som gjør den mer lesbar på solrike dager. iPhone 13 og 13 Pro kommer i nye og varierte farger.

keyboard_arrow_up