Markit «Årets bedriftsforhandler» innen mobiltelefoni

Mobit-forhandleren Markit i Asker stakk av med prisen «Årets bedriftsforhandler» under Gulltasten, mobilbransjens Oscar.


– Dette er ellevilt. Helt fantastisk og en kjempeboost for alle medarbeiderne, sier daglig leder Hans Erik Robbestad.

Vant i hard konkurranse

Blant andre nominerte var toneangivende aktører som Atea, Techstep og Telia, samt kjede-kollegene Mobit i Bergen og Tromsø.
–  Denne gang var David sterkere enn Goliat, men samtidig er prisen et eksempel på at størrelse ikke nødvendigvis er synonymt med å være den sterkeste. Vår egenskap er å være tett på kundene, og gi konkrete leveranser. Prisen har nok mest å si får vår egen selvtillit. Den er en anerkjennelse av veien vi går, fortsetter Robbestad.

Mange års jobbing

Han peker dessuten på at Markit opererer i et marked som er stappfullt av konkurrenter. Prisen reflekterer mange års jobbing, og Robbestad trekker tidslinjen helt tilbake til 2007. Da kjøpte Markit Idedata AS, hovedsakelig med tanke på posisjonering til sammensmeltingen av mobil og IT ville finne sted.

Så utviklingen komme

– Vi så at denne utviklingen ville komme, det var bare et tidsspørsmål. Nå er vi der, og har allerede vært der i noen år, sier han. Robbestad fremhever også Mobit som strategisk viktig.
– Vi er én av 140 lokale forhandlere, og vi utfyller hverandre, samarbeider på tvers av geografi og har gjennom kjeden et sterkt markedsapparat. Den lokale forankringen har en egenverdi som er i stand til å utfordre størrelse,  avslutter han.

BILDE: Daglig leder Hans Erik Robbestad, Ketil Lund (fagansvarlig telefoni) og Richard Halvorsen (leder service/logistikk)

Seieren i Gulltasten betyr at Markit kan benytte denne logen i sitt markedsarbeid.

keyboard_arrow_up