Microsoft løfter hjemmekontoret

Vakkert interiør og en god stol er trivselsfaktorer på hjemmekontoret. Skal du ha kvalitet på hjemmekontoret bør du åpne døren for Microsoft 365.


Har du først invitert inn Microsoft 365, er det en hjelper og organisator du ikke gir slipp på. Det er med andre ord lett å bli avhengig av Microsoft 365.

Alt på ett sted

Det er en superenkel plattform som praktisk talt er arbeidsplassen din – også på hjemmekontoret. Det er som å samle alt det nødvendig på ett sted.

Alt du gjør i Microsoft 365 lagres dessuten i skyen. Med enkle og gjenkjennende ikoner kan du navigere deg gjennom et virtuelt landskap. I Microsoft 365 har du selvfølgelig tilgang til dokumenter (i alle stilarter), epost, kalander og ikke minst Teams; videoløsningen som har blitt et «must have» etter 12. mars 2020.

Samhandling

Med denne pakken fra Microsoft er det enkelt å samhandle og dele (Sharepoint) med absolutt alle i ditt profesjonelle nettverk, som kollegaer, leverandører og kunder. Vi kan benevne det som Teams-pakken og Office-pakken, men velger å gjøre det enklere: Alt er pakket og klart i Microsoft 365. Under ser du de ulike pakkene, og det er mulig å starte med et mindre innhold og utvide lisensen etterhvert.

Beskytter mot inntrengere

Når du har åpnet døren for Microsoft 365 fungerer løsningen også som beskytter mot uønskede gjester. Det finnes mange trusler der ute, og en ubuden gjest kan få katastrofale følger for hele bedriften.

Derfor er det viktig å legge til ekstra sikkerhet. Det ordner Mobit samtidig som du tar i bruk løsningen. Microsoft 365 skal ikke bare være komfortabelt, men også holde det høyeste sikkerhetsnivået. Mobit sørger for at filene blir sikkerhetskopiert og kryptert.

keyboard_arrow_up