Mobit ansetter to nye direktører

Jørn Jamissen trer inn i en nyopprettet stilling som kategoridirektør mens George Demir blir salgsdirektør ved kjedekontoret til Mobit fra september.

– Vi må være i stadig utvikling og disse endringene innebærer at vi blir enda mer spisset, sier Mobit-sjef Trond Voll.

Utvelgelse av produkter

Jørn Jamissen har i mange år hatt rollen som salgssjef IT. Den nye stillingen innebærer at Jamissen blir ansvarlig for utvelgelse av partnere, produkter og kategoristyring.
– Når jeg fikk tilbud om denne stillingen var det lett å takke ja. Den er krevende, men også veldig spennende, sier den nye kategoridirektøren.

(fortsetter under bildet)

Jørn Jamissen har vært Salgssjef IT i en årrekke

 

George Demir har lang erfaring fra Mobit-forhandleren NetNordic.

Ressurs for forhandlerne

– George blir en ressurs for alle våre forhandlere. Han kjenner dynamikken mellom kjedekontor og forhandler. George er ikke bare en god selger. Han har utpreget kunnskap om både produkter og de mer komplekse løsningene, sier Voll.

(fortsetter under bildet)

George Demir kommer fra Mobit-forhandleren NetNordic

– All den tid jeg har vært hos en Mobit-forhandler gjennom flere år, er det klart at jeg har tanker om hvordan vi kan bli enda bedre, sier Demir.

Markedsavdelingen skal ledes av Voll.

Spille hverandre gode

– Hensikten er at vi skal spille hverandre gode på tvers av avdelinger. Samhandling er nøkkelen til suksess. Det er som i fotballen, det handler hele tiden om å perfeksjonere laget med de beste spillerne, sier Voll. Han føyer til at det skal investeres enda mer i ressurser innenfor kategori, salg og marked i tiden fremover.

Lokal forankring

Mobit er en av landets største innen SMB-markedet, og betjener bedrifter innenfor Mobil og IT-løsninger. Mobit omsatte for i overkant av to milliarder kroner i 2020.
– Vi merker økt etterspørsel innenfor de aller fleste av våre forretningsområder, og vi registrerer at lokal forankring er noe kundene virkelig setter pris på, sier Voll.

keyboard_arrow_up