Mobit betjener Virke-medlemmer

Mobit med 144 forhandlere over hele landet har fått i oppdrag å betjene Virke-medlemmer med sterkt rabatterte priser.

Mobit har signert en eksklusiv avtale over tre år med Virke som involverer både Telekom og IT.

Lokal service og oppfølging

Mobit skal dessuten bidra til å realisere en forpliktelse som Telenor har gitt Virke-medlemmene omkring solide rabatter på abonnementer. De lokale medlemsbedriftene garanteres lokal service og oppfølging, gratis lånetelefon ved reparasjon og en egen eksklusiv innkjøpsportal for mobiltelefoner, desktop, lesebrett og annet tilbehør.

Over hele landet

– Dette er en avtale som aktualiserer gode rabatter og ikke minst at forhandleren er lokal. Medlemmene til Virke er spredt over hele landet og med 144 lokale faghandlere har vi et godt utgangspunkt for å nå frem selv i det mest avsidesliggende dalfører, sier BID Manager Morten Hess Pedersen i Mobit.
Bårde Virke, Telenor og Mobit vil i tiden som kommer markedsføre fordelene til medlemsbedriftene.

Attraktive fordeler

– Vår rolle er å implementere og betjene de medlemmene som ønsker disse fordelene. Disse fordelene vil sannsynligvis oppleves som svært attraktive hos medlemsbedriftene,  fortsetter Hess Pedersen.

Hege Orton, leder av kundetjenester i Virke sier følgende om avtalen:

– Prioriteres høyt

– Vi har på vegne av medlemmer og abonnenter forhandlet frem rabatter som er særdeles gunstige. Nettopp det at Virke har så mange medlemmer og abonnenter,  gjør at vi som fellesskap kan forhandle oss frem til rabatter og fordeler som den enkelte bedrift ikke har anledning til. Fordelsavtaler er noe vi prioriterer høyt på vegne av medlemmer og abonnenter, sier Orton.

Fremoverlent

Telenor er svært fornøyd med at Mobit bidrar til å løfte frem produktene og tjenestene  som tilbys Virke-medlemmene.
– Dette er et trekantsamarbeid mellom Telenor, Virke og Mobit. Mobit har gjennom flere år vist at de er en svært fremoverlent samarbeidspartner for Telenor og dermed også vår forlengete arm ut i markedet. Mobit satser spesielt på SMB-markedet, og når gjennomsnittsbedriften som er medlem hos Virke har elleve ansatte blir Mobit en naturlig preferert partner, sier Key Account manager for Virke-avtalen, Viviann Koch, i Telenor.

 

Her finner du din nærmeste Mobit forhandler

keyboard_arrow_up