Mobit blant topp 20 i Norge

Mobit vil være blant de 20 største virksomhetene innen telekom og IT i Norge i 2019.

Mobit med sine 144 forhandlere over hele landet vil passere to milliarder kroner i omsetning i løpet av det neste året.

Mobit er utfordreren

Grunnmuren i Mobit baserer seg på tidligere merkevarer som Telering,Telering Bedrift, utvalgte MobilData, Telehuset og COMUNiT. Administrerende direktør Trond Voll har klokketro på Mobit som utfordrer i konkurransen om små og mellomstore bedrifter.

– Vi har den lokale tilstedeværelsen med nærhet til kundene. I tillegg har vi utviklet en webshop som er unik for hver eneste kunde. Det er altså ikke en webshop vi bygger fra gang til gang, men som tilpasses hver bruker. Dermed kan våre kunder få det beste fra to verdener, selvebetjening når det er hensiktsmessig og personlig oppfølging og bistand når det trengs, sier Voll.

Uavhengig

Mobit skal fortsatt være en uavhengig rådgiver for kundene. Det er også grunnen til at Mobit har avtaler med de største leverandørene uavhengig av om det handler om dekning eller nett, datamaskiner, mobiler, IT-sikkerhet, nettverkog møteroms løsninger.
– Vi har et spekter av tjenester og produkter som gir betydelig valgfrihet. Vi er dessuten en operativ organisasjonen som følger raskt opp, sier Voll.

Største fagkjede i Norge

Mobit blir landets største fagkjede med forhandlere over hele landet.
– Hver forhandler er et kompetansepunkt som kan rykke ut på kort varsel. Ute i markedet skal vi snakke et språk alle forstår. Derfor har vi valgt slagordet mindre svada og mer jada. Det er forpliktende, selv om det dreier seg om komplekse løsninger, sier Mobit-sjefen.

Sjekk ut din nærmeste Mobit forhandler

keyboard_arrow_up