Mobit blir distributør av fiber fra Altibox

Mobit med 110 forhandlere over hele landet blir distributør av fiber for Altibox.


– Gjennom sitt forhandlerapparat utgjør Mobit en kraftig markedsmuskel innen distribusjon og rådgivning. At kjeden tar inn vårt fiberprodukt er i seg selv et kvalitetsstempel for merkevaren Altibox, sier direktør for Altibox Bedrift, Dag Magne Søyland

Salgs- og markedsdirektør Rolf Paulsen tar inn fiber fra Altibox

Best i elleve år på rad

Ifølge Norsk Kundebarometer har Altibox de mest fornøyde bredbåndskundene i Norge. De elleve siste årene har Altibox toppet listen hos Norsk Kundebarometer som er den mest anerkjente målestokken innenfor kundetilfredshet. Barometeret er basert på tilbakemeldinger fra kunder og selekterer på ulike bransjer.
– Vi skal alltid være i stand til å tilby små og mellomstore bedrifter kvalitetsprodukter. Altibox har suveren kvalitet og derfor inkluderer vi fiber fra Altibox i porteføljen av produkter, sier salgs- og markedsdirektør Rolf Paulsen i Mobit.

Formel1 i «fiber-ligaen»

– Bedriftsmarkedet er kanskje i enda større grad enn privatkunder opptatt av kvalitet og mindre sensitive på pris. Altibox leverer hastigheter opp mot 1000 mbps som kan sammenlignes med Formel1 i «fiber-ligaen», tilføyer Paulsen.
Han understreker at høy hastighet på nettet bidrar til mer stabilitet på de ulike IT-programmene bedrifter har installert.

Valgfrihet

– Vi blir kanskje den største distributøren av Altibox-fiber, og vi gleder oss til å markedsføre dette produktet i alle deler av landet. Våre egne kunder krever at Mobit har gode og sterke partnere som leverandører. Derfor må vi til enhver tid ha det beste utvalget, selv om sortimentet utløser konkurranse produktene imellom, sier Paulsen.

Uavhengighet

Han viser i den sammenheng til at Mobit tilbyr konkurrerende produkter fra Telenor, og eksempelvis Apple og Samsung.
– Vår uavhengighet forutsetter at kundene har reelle valgmuligheter. Alt annet ville hatt en form av tvang, sier han.

keyboard_arrow_up