Tour of Norway med Mobit

Fredag 26. mai stiller verdens fremste syklister på Bryggen i Bergen klare til å tråkke seg til toppen av Fløyen. I fire dager skal det sykles inntil målgangen i Stavanger. Mobit lar seg rive  med på vårens vakreste eventyr – Tour of Norway!


– Vi skal være med å gjøre Tour of Norway til en folkefest. Sykkelritt med internasjonale profiler får folk ut av sofaen, smiler sponsorsjef Mariel Solsvik Eiking i Mobit.

Ekstra dimensjon

Solsvik Eiking er helt klar på at sponsorer gir sykkelritt en ekstra dimensjon med sin sterke tilstedeværelse ved starten, målgangen og underveis i traseen.

Sponsor og markedssjef Mariel Solsvik Eiking i Mobit gleder seg til Tour of Norway

 

Prologen, som finner sted i Bergen, starter på Bryggen og løypen går først utover i Sandviken, før syklistene vender og sikter seg inn mot de krevende svingene oppover Fløyen, akkurat som under VM i 2017.

Vil gjenskape VM 2017

– Vi tror at det er mulig å gjenskape den enorme folkefesten og atmosfæren fra 2017. Publikum var helt elleville når syklistene kjempet seg oppover de smale fløysvingene, mimrer Solsvik Eiking.

Lørdagen tar syklistene med seg melkesyren til Jondal som er utgangspunktet for den andre etappen. Da skal syklistene tråkke seg den lange veien til Hovden. Søndagen er det duket for den tredje etappen som går fra Valle til Stavanger.

Publikumsvennlig

Mandagen gjennomføres den siste etappen i Stavanger, og blir like publikumsvennlig som etappen i Bergen.

– Den første og siste etappen foregår innenfor et mer snevert område og da blir også publikum mer konsentrert, sier sponsorsjefen i Mobit.

Lagene i Tour of Norway

Både start og mål er i Stavanger på den avsluttende etappen. Solsvik Eiking fremste ambisjon er å få blåst opp og plassert Mobit-balongene strategisk gjennom de fire dagene.

Her er lagene som konkurrerer i årets utgave av Tour of Norway

 

 

 

 

keyboard_arrow_up