Mobit inn blant TOPP 10 i Norge

Mobit er nå blant de ti største IT-leverandørene i SMB-markedet i Norge. Mobit-sjef Trond Voll har planer om å holde virksomheten i det øvre sjiktet. 


– Først og fremst er dette et utslag av innsatsen til alle våre forhandlere over hele landet. Våre forhandlere er lokale og dermed veldig tett på kundene, sier Voll.

Vekst i mobil og IT

Mobit er allerede den ledende leverandøren av smarttelefoner i SMB-markedet, og har de siste årene arbeidet målrettet for å få ut potensialet også innen IT. I løpet av 2019 solgte Mobit-kjeden rundt 70.000 smarttelefoner (åtte prosent vekst), 16.000 bærbare pcér (14 prosent vekst) og omlag 10.000 lesebrett. Samlet gjør dette Mobit til en toneangivende leverandør i det norske bedriftsmarkedet. Mobit har konsentrert seg om små og mellomstore bedrifter, og særlig virksomheter som ikke har egne IT-avdelinger eller har begrenset kapasitet.

(fortsetter under bildet)

Trond Voll
Trond Voll forskutterer verken gleder eller sorger

Internasjonale merkevarer

– Veksten innen IT skyldes høy faglig kompetanse blant forhandlerne sammen med produkter som er internasjonale merkevarer. Denne kombinasjonen treffer godt hos kundene og har bidratt til IT-økningen, sier Voll.
Hittil i år er det også generell vekst i omsetningen innen de ulike kompetanse og produktområdene.

Forskutterer verken gleder eller sorger

– Det siste halvåret har minnet oss om at verden og markedet kan snu raskt. Nedstegningen økte etterspørselen etter både mobilrelaterte produkter og IT, og det er også grunnen til at vi har vekst så langt i år. Vi forskutterer verken gleder eller sorger i fortsettelsen, men satser på å være tilstede med riktige og leveringsklare produkter, sier Mobit-sjefen, og legger til:
– Når vi ser hva som skjer ellers i verden har vi all grunn til å være tilfredse med det som er prestert til nå. Vi har kanskje mistet noe av forutsigbarheten, og det er et minimalt offer i dagens situasjon. Vi gjør vårt ytterste for å holde hjulene i gang.

Våre forhandlere er alltid tilgjengelige, og her finner du din lokale Mobit-forhandler

keyboard_arrow_up