Mobit klar for NM i friidrett

Mobit stiller ikke på startstreken, men deltar på hele festen når Norsk Friidrett inviterer til NM 10-12 september i Kristiansand.


– Dette er et arrangementet vi gleder oss stort til. Vi har forventninger til det som skal skje i løpet av disse tre dagene og vi er stolte over å bidra til at det blir en fin opplevelse for både utøvere, tilskuere og TV-publikum, sier brand manager Mariel Solsvik i Mobit.

120 medaljer

Arrangørene Kristiansand Idrettsforening og Agder Friidrettskrets feirer samtidig 100 års jubileum. Det skal konkurreres i 40 øvelser, deles ut 120 medaljer og kongepokaler.

– Dette blir en fest som varer i tre dager. Hele byen kommer til å ta del i begivenhetene, og vi er en utsultet samarbeidspartner som savner fellesarenaer etter halvannet år preget av smittevernstiltak, karantene og isolasjon. Arrangementet vil være en form for terapi for oss alle, sier Solsvik entusiastisk.

Mariel Solsvik, brand manager i Mobit

IT og Telekom

Mobit er en av landets største innenfor IT og Telekom med 120 forhandlere over hele landet. Det mangler ikke på forespørsler om å være sponsor og samarbeidspartner. NM i friidrett er imidlertid et arrangementet som lå høyt på ønskelisten.

– Først og fremst fordi NM i friidrett alltid har vært et godt arrangement. I tillegg har Norge aldri hatt så mange friidrettsprofiler og vi merker jo at det er enorm interesse for friidrett. Denne interessen gjenspeiles også hos våre forhandlere, fortsetter Solsvik.

keyboard_arrow_up