Mobit klar for nytt NM

Mobit blir en av sponsorene i årets utgave av NM i Friidrett. Sponsorsjef Mariel Solsvik forteller at fjorårets NM-arrangement ga mersmak.


– Slike arrangementer er helt avhengig av at næringslivet stiller opp, og vi synes NM er et godt konsept og derfor er vi med også i år, sier Solsvik.
Hun regner med at alle landets talenter i friidrett stiller i Stjørdal den siste helgen i juni, 24-26 juni.

Arena for nye profiler

– Jeg gleder meg selvfølgelig til å se de beste utøverne konkurrere i Stjørdal. Samtidig er NM en arena der nye profiler plutselig markerer seg og tar nye steg, sier hun. For Mobit er NM i Stjørdal også en anledning til å sosialisere med kundene.

Flere forhandlere i regionen

– Mobit er sterkt representert med forhandlere i denne regionen, og det er naturlig at de lokale forhandlerne inviterer med seg sine medarbeidere, leverandører og kunder. Vi som sponsor vil være med å gjøre stevnet til en folkefest, forsikrer sponsorsjefen.

Solsvik har etterhvert god erfaring med slike samarbeidsprosjekter. Så sent som i mars facsiliterte hun sponsorsamarbeidet med Wold Cup i alpint i Kvitfjell.

– Vi er alltid åpen for å være samarbeidspartner på idretts- og kulturarrangementer. I utgangspunktet ønsker vi at slike arrangementer har en folkelig appell, men samtidig er vi åpen for å bidra også til mer smale arrangementer. Vår sponsorstrategi er å vurdere de anledningene som byr seg, sier Solsvik.

Ordføreren teller ned

Ordføreren i Stjørdal, Ivar Vigdenes, er stolt over at byen tildeles NM i år, og har i den anledning egen nedtelling på nettsiden stjordal2022.no

Sist gang Stjørdal arrangerte det som omtales som Hoved-NM i friidrett var tilbake i 1989. Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves…!

Trenger du sponsor?
keyboard_arrow_up