Mobit klar for Toppidrettsveka

Da er det klart: Mobit blir en av hovedsponsorene til den årlige Toppidrettsveka i august, uken som samler idrettsprofilene, mengder av tilskuere og TV-seere.


I år arrangeres Toppidrettsveka i perioden 16-19. august i Trondheim, Hitra og Aure. Både kjente og ukjente langrennsløpere, også internasjonale, konkurrerer i ulike øvelser på rulleski.

Fantastisk arrangement

– Toppidrettsveka er et fantastisk arrangement som vi helt klart vil være en del av. Mobit ønsker å sponse  arrangementer som preges av folkefest, sier Marketing Manager og sponsorsjef Mariell Solsvik Eiking i Mobit.

Mobit har allerede erfaring fra større arrangementer som World Cup i alpint i Kvitfjell, og flere ganger som sponsor for NM i Friidrett. Solsvik Eiking forteller at det er mange faktorer som spiller inn når hun velger ut et arrangement.

Mariel Solsvik, sponsorsjef i Mobit, forsikrer at Mobit-ballonger blir å se under Toppidrettsveka

Folkelig appell

–  Det må appellere og ha verdi for våre mer enn  110 forhandlere, uavhengig av hvor forhandlerne er lokalisert i landet, sier hun. Daniel Myrmæl Helgestad i Toppidrettsveka er storfornøyd med å få Mobit med på laget.

Hva blir årets høydepunkt?

– Langløpet på Hitra er jo alltid et høydepunkt. Arrangementet er like mye et natur- og historieprogram som det er en skikonkurranse.

Det er sannsynligvis også årsaken til at Hitra har de høyeste TV-tallene. Myrmæl.
– Vi er også det første arrangementet som tar i bruk et ferdig VM-anlegg i Granåsen, noe som også er veldig stas.

Hva betyr det at næringslivet bidrar med økonomiske ressurser?

– Det er selvfølgelig helt avgjørende sammen med vertskommunene. Finansieringen gjør at vi kan arrangere konkurranser i verdensklasse, samt bidra med økonomiske midler til bredden. Denne kombinasjonen er viktig for oss og våre partnere.

Hva er grunnen til suksessen dette arrangementet har?

– Vi går nå inn i vårt 19. år og suksessen er bygd over tid. Toppidrettsveka har virkelig gått gradene, og vi blir litt bedre og litt større for hvert år. Svært mange har bidratt til denne suksessen, men den største bidragsyteren er alle våre frivillige som år etter år legger tusenvis av dugnadstimer for å realisere arrangementet. Dette kombinert med vårt fokus på kvalitet og profesjonalitet tror jeg er nøkkelen til suksessen, avslutter Myrmæl Helgestad.

Daniel Myrmæl Helgestad i Toppidrettsveka
keyboard_arrow_up