Mobit-nykommer fikk pris av Epson

Damsgård Digital er en relativt ny forhandler i Mobit som markerer seg. Epson har tildelt Damsgård Digital prisen Årets Epson Solution+ Partner.


Daglig leder Paal P. Vaage og kollegene i Damsgård Digital er naturligvis både overrasket og svært begeistret over å ha vunnet prisen fra Epson. Prisen gir enorm inspirasjon.

Miljøverdi

I møte med kunder er Vaage og teamet i Damsgård Digital opptatt av å kommunisere miljøverdien i Epson sine produkter. Kommuner, bedrifter og organissasjoner har fremdeles behov for printing selv om stadig mer digitaliseres.

Vaage fremhever at Epson er spesielt god på miljø fordi Epson ikke er avhengig av varme for å printe. Epson har en ambisjon om å sette minst mulig klimaavtrykk.

Heat-Free Technology

– Laserprinting må eksempelvis varmes opp for å printe på arket. Med Epson trenger heller ikke kundene  å bytte masse deler gjennom livssyklusen. Epson kjører  på med større kapasitet på blekket, sier Vaage.

Epson omtaler konseptet som Heat-Free Technology som blant annet sparer bedriftene for energi til oppvarming.

Klimaregnskap

I en tradisjonell laserprinter varer patronene cirka 7000 kopier. Med Epson kan antallet variere mellom 50 000 til 100 000 kopier eller eksemplarer. Med Epson blir det ikke nødvendig å frakte utstyr eller deler som i seg selv påvirker klimaregnskapet.

Kortreist

– Epson kan beskrives som et kortreist produkt fordi selve livsløpet av produktene ikke nødvendiggjør unødvendig frakt. Kundene identifiserer raskt at Epson representerer  kostnadseffektive og optimale løsninger, sier Vaage.

– Samtdig registrerer vi at bedriftene er veldig interessert i klimavennlige løsninger, med fokus på at hver del av virksomheten kan redusere klimaavtrykket. Da blir printer-teknologien også viet oppmerksomhet, avslutter Vaage.

 

 

keyboard_arrow_up